Smart Forfour

Smart Forfour
4 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Smart Forfour yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 08-01-2017
    Forfour ilk yerli test izlenimlerden biri.
  • elise111s 07-01-2017
    Hollandadaki Mercedes fabrikasında Mitsubishi Colt ile ortak üretilen araç. Bir çok parçası Colt ile aynıdır. Daha doğrusu Colt'un birçok parçası forfour ile aynıdır. En beligin özellikleri tasarımı, iç ferahlığı ve yol tutuş başarısıdır. Ama fiyatı da pahalıdır....
  • ZEDEF 30-10-2016
    Arka camları kelebek cam, motor arkada ama önde bagaj yok. Sadece arkada motorun üstünde sıcacık 185litreli bir bagaj var. a sınıfı otomobilleren bile kısa ama en uzun dingil mesafeli a sınıfıbudur sanırım.
    O değilde mercedes ortaklık kuracak başka marka bulamadı mı? niye renault ile ortak. c serisinde renault nissan dizeli ne geziyor mesela... Forfourun da içinde düğmelerinde renault butonları görmek pahalı fiyat etiketine sahip özel bir min araç için itici.

Smart Forfour ilanları

Smart Forfour için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Smart Forfour ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Smart Forfour kullananlar tarafından oluşturulan Smart Forfour kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Smart Forfour yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Smart Forfour nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Smart Forfour kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Smart Forfour şikayetlerini ve sorularını içerir.