Skoda Citigo

Skoda Citigo
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Skoda Citigo yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 04-08-2017
    Merhaba arkadaşlar ben Skoda Citigo almayı düşünüyorum.Bu aracı kendim için alıcam şehir içi kullanımda rahatlık sağlayacağını düşünüyorum. Özellikle benim gibi acemi şoförler için iyi bir tercih Otomatik vites olması da ayrıca bir avantaj diyebilirim.Yakıt olarakta tasarruflu gözüküyor.Bence bir bayan için gayet ideal... Tavsiye ediyomusunuz arkadaşlar 35.000 TL'ye alırım galiba
    • Anonim Kullanıcı • 07-08-2017
      Avrupada acayip tutan bir araba bence çok iyi seçim olur. Tarz bir araba üstelik Lpg takılırsa motorsikletten az yakar.
  • ikoz77 15-11-2016
    Citigo Avrupa'da çok başarılı olmuş bir araç. A sınıfı bir araç Türkiye'de çok tutulmadığından, (Rahat park edip az yakıt yakmayı sevmeyen bir toplum olmamızın da etkisiyle) olsa gerek Citigo satışı Türkiye'de 2015'de durduruldu. Gerçi bunda Fiyatının 30bin TL'den başlayıp ardından 36-37bin TL'lere çıkmasının rolü büyük. Citigo pratikliği iç genişliği ve az yakan benzinli otomatik kombinasyonuyla şehir içi kullanımı için çok uygun bir araçtı. Şehir içi az yakan otomatik benzinli bir araç bakanların en azından 2.elde bir Citigo'ya karar vermeleri mantıklı olacaktır.

Skoda Citigo ilanları

Skoda Citigo için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Skoda Citigo ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Skoda Citigo kullananlar tarafından oluşturulan Skoda Citigo kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Skoda Citigo yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Skoda Citigo nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Skoda Citigo kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Skoda Citigo şikayetlerini ve sorularını içerir.