Seat Alhambra

Seat Alhambra
10 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Seat Alhambra yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • yildiz_mustafa 28-10-2016
    C4 Picasso'dan sonra başka bir mpv'yi beğeneceğimi sanmazdım. Statik bir inceleme yaptım. Kullanmadım ama içini iyice kurcaladım. Bana göre Picassoya göre en büyük artısı otomatik açılan ve kapanabilen sürgülü kapıları. Kapı kolunu çektiğinizde kapı açılıyor. İçeri oturup ön koltuğun yan tarafında b sütunu denen yerdeki düğmeye bastığınızda otomatik kapanıyor. Üstelik araya bir nesne girdiğinde kapı tekrar açılıyor. Elinizde yola fırlamaya meraklı 2 çocuğu tutarken kapının otomatik açılması büyük konfor yanında güvenlik de sağlamış oluyor aslında.

    3.sıra koltuklara gelirsek bunlar grand c-max daki gibi hobitler değil yetişkin insanlara göre tasarlanmış diz ve baş mesafeleri bildiğimiz 2.sıra koltuk gibi.Ve işin şaşılacak kısmı burada başlıyor. Bu genişliğe rağmen 300litre bagajımız hala mevcut. Araç dışardan o kadar devasa gözükmemesine rağmen böyle bir hacim sunabilmesi çok başarılı.
    isimsiz arkadaş keşke üye olsa da sürüş konusundaki deneyimlerini de paylaşsa. Ben golf'te kullandığım tsin ekonomisinden çok memnundum bunda aynı tsi'ın bu kadar farklı yakabileceğine şaşırdım açıkcası.Sanki uzun yolda 110-120 sakin sakin son viteste seyehat yapılırsa 7 litre yakabilir gibi geliyor ama araştırmak lazım. DSG'de yine çok başarılı bir sistem belki yazılımsal bir sorundur. Serviste yeni bir yazılımla çözülebileceğini düşünüyorum. Yakıt da bu yüzden farkediyor olabilir.

    Ama dediğim gibi sürüşü dışında iç mekan genişliği kalitesi vw tokluğu c4'den iyi. Bir de golf'un 1.6 dizelini kullansalar çok başarılı bir araç olurmuş.
  • Anonim Kullanıcı 25-10-2016
    İci en genis mpv. 3.sira koltuklarda bile 2yetiskin egilip bukulmeden uzun yol yapabilir. 7kisilik konumdayken bile hb kasa bir arac bagaji kaliyor arkada. Dizeli yok en kotu yani bu. Dsg iyi ama yuksek deviri seviyor. Sık sık elle vitesi yuksellttigim oluyor.Yakit bu buyuklukte benzinli 150 beygir gucune gore normal denilebilir. Uzun yolda 9 sehir ici 11.5 ortalamam var.

Seat Alhambra ilanları

Seat Alhambra için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Seat Alhambra ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Seat Alhambra kullananlar tarafından oluşturulan Seat Alhambra kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Seat Alhambra yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Seat Alhambra nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Seat Alhambra kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Seat Alhambra şikayetlerini ve sorularını içerir.