Sarımsak çayı

sarımsak çayı
70 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Sarımsak çayı yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • ironfist 11-09-2016
  • Anonim Kullanıcı 11-09-2016
    Sarımsak çayının yağ yakımı ve kilo vermede yardımcı olduğu söyleniyor. Ender saraç da bu konuda tarifler vermiş. angelina jolie bile kullanıyor muş. sabah akşam içilen bu çay sayesinde kısa sürelerde sağlıklı kilolar vermek mümkün. işte formül

    “2 bardak suyun içerisine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil veya 4-5 adet parçalanmış kuru zencefil koyun. Ortalama 6 dakika kadar kaynatın. Ardından karışımın içerisine 2 tane büyük veya 3 tane küçük sarımsak ve yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu ekleyin. Ilıdığı zaman 2 küçük kahve kaşığı bal ilave edin. Bu çaydan her sabah ve akşam birer fincan için"

    NOT: Sarımsak çayını, çok açken ya da çok tokken içmeyiniz. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar 1-2 hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devam edebilirsiniz.”

Sarımsak çayı ilanları

Sarımsak çayı için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz sarımsak çayı ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa sarımsak çayı kullananlar tarafından oluşturulan sarımsak çayı kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. sarımsak çayı nedir? nasıldır? özellikleri nedir? sarımsak çayı kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? sarımsak çayı şikayetlerini ve sorularını içerir.