Rlxon

rlxon
92 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Rlxon yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 22-02-2017
    Ben kullandim yalan kimse inanmasin para tuzagi insanlari kandirmak icin daha neler yapacaklar acaba hafif sikintim vardi zerre iyilestirmedi faha kotu yapti kandirmayin internetten yazilan cizilen seylere inanmayin ama.insanlar care ariyor.umut die deniyor iste doktora gidin tedavinizi olun inanmayin boyle seylere saglicakla kalin.
  • anonim 23-09-2011
    hacamat tedavisinin korunma(manevi) ve sağlık açısından çok büyük faydası olduğu bilinmekte.
    panik atak vesvese evham depresyon için kalbin arkasından ve baştan yapılan hacamat sonrası çok büyük bir rahatlama ve iç huzuruna kavuşacağınızı ümit ediyorum.hacamatın sünnet olduğunuda bu arada hatırlatayım.
    kubilay aktaş'ın da gizli telkinle kur'an terapi cd'sini tavsiye edebilirim.
  • anonim 20-08-2011
    bu ilacı en uzun süreyle kim ne kadardır kullanıyor?
  • anonim 05-08-2011
    şirket yetkilisi gibi yorum yapmışsınız. fransadan ithal bir ürürünün izine fransada hiç rastlayamadık sizce bu önemli bişey değilmi?
  • anonim 24-06-2011
    merhaba. kendinizi şuan nasıl hissediyorsunuz, bu ilacı kullanmaya başadıktan sonra çarpıntı, heyecan ve korku ve endişe gibi durumlardan kurtulabildinizmi? sağlıklı günler dilerim size. mail adresim [email protected]
  • anonim 13-06-2011
    arkadaşlar, yıllardır korku, endişe sıkıntı, huzursuzluk içindeydim. bir arkadaşım ismail bülbül beyden bahsetti bana, kendisinin reiki ilminde büyük üstat olduğunu ve bilinçaltı terapisi yaptığını söyledi. arkadaşım da benim gibi çok karamsar ve devamlı melankolikti. 4 seans terapi yaptırmış şimdi eski durumundan eser yok. bana da bu durum çok ilginç geliyo ama ben de denemeye karar verdim. gerçi biraz pahalı bi terapi ama sağlık için değer düşüncesindeyim.
  • anonim 07-05-2011
    kubilay aktaş'ın kitabını ben de okudum, kendisiyle iletişime geçtim ve kendi adıma hazırlanan telkin cd'sini aldım. 3 gündür dinliyorum iç sıkıntılarım huzursuzluğum ve panik halim hafifledi. bununla beraber sarı kantaron çayı içiyorum oldukça rahatladım. sorunlarla başa çıkmak için kendimde güç hissetmeye başladım. kubilay aktaş beyi ben de tavsiye ederim sadece ilaçlardan ve bitkilerden medet ummayı doğru bulmuyorum, kalıcı çözüm için bilinçaltını temizlemek ve yeniden yapılandırmak gerekiyor...
  • anonim 03-05-2011
    merhaba arkadaslar ben panik bozukluk teshisi ile kimyasal antidepresan ve etkisini göstermesini umduğumuz 4 hafta boyuncada znx gibi ağır ilaçlar kullandım..nefes alamama gögüs ağrısı buna bağlı olarak tansiyonumum 18-13 lere kadar yükseldi ve 2 hafta gitmediğim brans doktoru ve yapılmayan tahlil kalmamıstı sonunda olayın psikolojik olduğunu belirlenmesinden sonra bu ilaçlara başladım ve bunlardanda doktorunuzda belirtecektir 1-2 ayda cevap alamazsınız mucize ilaç yoktur arkadaslar......! ben bu bitkisel ilaca başlama nedenim uyku sorunu idi ve ilk gün etkisini göreceksinizki missss gibi bir uyku uyuyorsunuz ama ben gün içerisinde değil akşam yatarken 2 tane birden aldım ve gün içerisindede stabil rahat bir duygu durum içerisindeydim..ani sinirlenmelerim heyecan yada korkularım anlık değişirken şimdi cok daha relax bir yasamım var..sorun ialcın nereden nasıl ithal olduğu değil içindeki bitkilerin kendini bu alanda kanıtlamış klınık calışmaları olan bitkiler olusudur. bu yüzden rahatlıkla kullanın fransızca yada benzer bir sitesi olmayısı ürünün etkinkliğini etkilemez en azından bizim merdiven altı üretim- bayrampasa vb üretimi değil....ayrıca ben hepsini aktardan alayım karıstırıp kaynatıp içim gibi yanlısada düşmeyin bence..belli bir dozda etkinliğini vuctta gösterir bu ürünler ve siz bunu ayarlayamazsınız asırı kaynatma vb durumlarda ters etkiler olma olsılığı cok yüksek..için ve artık içiniz rahat olsun..
  • anonim 24-04-2011
    arkadaşlar, bende topluluk karşısında konuşmada heyecan, sinirlilik, depresyon, zaman zaman uyku bozukluğu gibi nedenlerle bu ilacı aldım.kullanalı 4 gün oldu.sabahları içince uyku yapıyor biraz, bu etkisi belki bikaç gün sonra geçer, rahatlık veriyor, çok çok bulutlarda uçma etkisi vermiyor ama cidden çok fazla takmıyosunuz sorunları.fiyatı pahalı, bitkisel ilaçları da devlet karşılamalı bence. ilaçların yüzlerce yan etkisiyle kıyaslarsak iyi bir destek ürün. 15 gün sonraki gelişmeleri tekrar yazarım
  • anonim 06-04-2011
    arkadaşım bana [email protected]'dan ulaşabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olurum. sağlıklı günler
  • anonim 05-04-2011
    slm aynı bahsettiğiniz sorunları şuan bende yaşıyorum nasıl ulaşabilirim size?
  • anonim 05-04-2011
    bu ilaç bende etki yapmaya başladı. 15 gün oldu kullanalı ama etkisini yavaş yavaş hissetmeye başladım. biranda olmuyor tabi geçiş yavaş yavaş , kendinizi sürekli takip edin nelere ne tepki verdiğinizi ölçün yoksa ilacın işe yarayıp yaramadığını anlayamazsınız. mutlu bir gün geçiriyorsunuzdur , ilaca bağlamazsınızdır ama esas sizi mutlu hissettiren o ilacın sizde yarattığı etkidir.
  • anonim 26-03-2011
    bence spor sonrası salgılanan endorfin hormonu bu ilaçların hepsine bedel. güzel bir sporun ardından yapılan duş sonrası depresif takılan birini daha görmedim ben.
  • anonim 25-03-2011
    evet, bilinçlilik önemli. insan kendi kendinin psikoloğu olabilir. bedenini kendinden başka iyi bilen biri daha yoktur. nelere tepki verdiğini, hangi ortamlarda hangi tepkiler verdiğini bilirsen buna karşı bir çözüm üretip savaşabilirsin.
  • anonim 25-03-2011
    doğru söylüyorsun arkadaş biraz inanmak ve sabır işi bu işler. ben arifoğlu aktarında relax die bir karışım gördüm içeriği rlxonunkine çok benziyor, kantaron kediotu melisa papatya falan var içinde. her akşam yatmadan demliyip içiyorum. baya bir etkisi oluyor. sadece sarı kantaron çayı da var ama o baya etkiledi beni , uyurgezer gibi oldum ama sakinleştirdikleri kesin. bitkisel ilaçlar bilinçli kullanılırsa faydalı cidden
  • anonim 25-03-2011
    merhaba arkadaşlar. ben de internette gördüm bu ilacı. bende topuluk önünde konuşurken yüksek heyecanlanma,kalp çarpıntısı,titreme ve tedirginlik vardı. gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse. durumumun psikolojik olduğunu öğrendim. bunların hepsi psikolojiniz bozuk olduğunda ortaya çıkıyor. altında hep fiziksel bir neden aradım. kardiyoloji,endokrinoloji,nöroloji doktorlarına gittim. bedenimde bir şey yok. her şey normal. fakat anksiyete dediğimiz bu olay sonucu bedendeki salgılar etkileniyor. kalp atışı hızlanıyor vesaire... fakat şunu belirtmek istiyorum. bu ilaçtan süpermen etkisi beklemeyin. eğer iyileşmekte kararlıysanız iyileşirsiniz. ben bu ilacı iki haftadır kullanıyorum. elhamdülillah son 4 gündür kendimi enerjik,heyecansız ve normal hissediyorum. pozitif düşünmek gerek. farkındalık kazanmak gerekiyor. bir olumsuz düşünce olduğunda beyninizde olumlu düşünmeye çalışacaksınız. eğer olumlu düşünceye hakim olursanız hastalıkları yenersiniz. ben kubilay aktaş abinin kur'an ile telkin kitabını okudum. tavsiye ederim size de. içinde bir cd var. onda subliminal kayıtla yapılmış müzikler var. içinde şifa ayetleri var. günde birkaç kez dinleyin. ilaçla birlikte iyi geldiğini göreceksiniz. inanç çok önemli. inanırsanız başarırsınız. eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa bana yazın. elimden geldiğince yardımcı olurum. çünkü bu durumları iyi biliyorum.rabbim herkese şifa versin. hayırlı günler.
  • anonim 14-03-2011
    antidepresanların da içinde esasında bu bitkilerin karışımları yok mu onlar nasıl daha fazla etki yapıyorlar , nefes egzersizleri de çok faydalı anksiyete için bir de tabi fazla düşünmemek gerek. kaygı ve endişeyi olmamış birşeyi gereğinden fazla önemsediğin zaman yaşıyorsun biraz akışına bırakmak kontrol etmeye çalışmamak gerekiyor.
  • anonim 14-03-2011
    bn kullanıyorum nicolas cage'in bi filminde vardı ya bi ilaç alıyodu rahatlıyodu ama aslında ilaç gebelik testi hapıydı aynı öle bişeye benziyo içindekiler zararsız ama yararsız şeyler olay sadece psikolojik aldm diyip beynibnzde rahatlarsanz rahatlatr ama alıp bişeylrn değişmesini beklerseniz benm gbi anca beklersiniz..
  • anonim 14-03-2011
    işe yaramamasına üzüldüm peki bu ilacın içeriğindeki bitkileri kendisi kaynatıp içen falan var mı aramızda, valerian dediği kediotu kökü, bu aktarlarda satılıyo galiba...
  • anonim 14-03-2011
    valla arkadaşlar ben bu ilacı kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ama bu denilenler gibi bir mucize olmadıhatta denilenin 1000/1 etkisini bile görmedim
  • anonim 14-03-2011
    benim gerçekten öyle bir ilaca ihtiyacım var lütfen dogrumu kullananlar söylesin
  • anonim 12-03-2011
    birileri cidden bunu kullanıyorsa lütfen yazsın. yan etkilerinde sıkıldığım kimyasal antidepresanlardan artık kurtulmak istiyorum. bitkisel çözümlere inanan biri olarak bunun stress ve anksiyete bozukluklarına iyi geldiğine inanmak istiyorum. fransadan ithal diyor ama türkçe sayfalar haricinde bu markayı internette bulamadığım için şüpheyle yaklaşıyorum.

Rlxon ilanları

Rlxon için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz rlxon ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa rlxon kullananlar tarafından oluşturulan rlxon kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. rlxon nedir? nasıldır? özellikleri nedir? rlxon kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? rlxon şikayetlerini ve sorularını içerir.