Renault Espace

Renault Espace
15 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Renault Espace yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 30-06-2022
    Maşşallah minibüs gibi bir araç! Minimum 2, maksimum 9 kişi olarak kullanılabilecek bir araç. Hem standart otomobillere göre yüksek olmasıyla SUV’lere de benziyor. Bu demek oluyor ki; Logan MCV, Kangoo, Laguna Station Wagon, Koleos ve Master gibi araçların çok iyi bir kombinasyonu diyebiliriz. Dolmuşçu, uzun yolcu, lüks taksici ve hafif yük taşıyıcı arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. Tek bir dezavantajı olabilir, o da park sorunu ama, station wagonlardan biraz uzun olduğu için o da çok dert yaratmıyor İstanbul’daki otoparklar için. Bence dört dörtlük, on numara beş yıldız araba!
  • Anonim Kullanıcı 24-07-2019
    1990 ve üstü
  • Anonim Kullanıcı 19-11-2016
    Harika bir araba benzinli ve dizel olanlarını kullandım ustası yok durumun iyise binililecek bir araç
    • muratesk83 • 18-01-2017
      Aynen, durum iyi olacak tüm eksikleri bakımları serviste yapılacak ferah ferah tatilini gezmeni yapacaksın bagaj sıkıntın olmadan rahatça gezeceksin.

Renault Espace ilanları

Renault Espace için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Renault Espace ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Renault Espace kullananlar tarafından oluşturulan Renault Espace kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Renault Espace yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Renault Espace nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Renault Espace kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Renault Espace şikayetlerini ve sorularını içerir.