Renault Clio

Renault Clio
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Renault Clio 28/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 Joy 1.0 SCe 65 bg 430,000
2022 Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg 495,900
2022 Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg 516,000
2022 Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg 558,000

Renault Clio özellikleri

Renault Clio 5, 2021 yılı itibariyle Türkiye'de satışta. Başlangıçta Clio 4 ile makyajdan öte bir fark gözükmese de Yeni Clio'daki asıl değişiklikler karoserinin altında.

Renault Clio yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 04-05-2021
    Arkadaşlar selamlar. Yeni bir icon sahibi olarak yorumlarımı paylaşmak istedim. Önceki aracım 2011 Renault Meganedı. Renault Megane dan sonra Renault Clio you hiç düşünmemiştim ama Clio özellikle teknolojisi donanımı ve şaşırtıcı ama ses yalıtımıyla birçok c segmenti araçtan üstün olmuş. Clio'nun CVT şanzımanı ve 1 litre turbo motoru, özel dikim elbise gibi sanki bu araç için tasarlanmış. Nasıl bu yargıya vardım. Çünkü Cvt şanzıman yapısı gereği alt devir Torku kısacası turbo isteyen bir araç ama 1.6-2.0 turbolara da pek uygun değil çünkü o tarz çok güçlü motorlarda insanin performans ve sürüş keyfi beklentisi de çok yüksek oluyor ve Cvt bunu yani bu kadar yüksek beklentiyi ve de bu kadar yüksek torkları sevmiyor, karşılayamıyor. Ama 1 Litre motorun 142nm lik alt devir Torku b segmenti CVT bir araç için çok uyumlu bir kombin sağlıyor. Bu sayede Cvt zaten çok sessiz olan motorun devrini sürekli düşük devirlerde tutabiliyor. Bu arada motor gerçekten çok sessiz ya da yalıtımı çok başarılı diyeyim. Bunun dışında bu sınıfta ben bilmiyorum otomatik fren şeritte kalma, ya da my sense gibi sürüş modları... My sense ile kişisel ayarlar ile tüm iç mekan dekorasyon aydınlatmaları tek tek açıp kapatabiliyorsunuz ve 8 farklı renk kullanabiliyorsunuz. Gösterge paneli zaten dijital ve onu da kendiniz değiştirme imkanınız var. Ya da doğrudan spor ya da konfor mod seçebiliyorsunuz. Sporda ortaya bir devir sayacı ve onunda içinde dijital hız göstergesi oluyor. Benim en çok kullandığım gösterge bu ama Spor mod ile değil kişisel mod ile bunu kullanıyorum çünkü direksiyonu yumuşak kullanmayı tercih ediyorum. Aracı eşim kullanır diye otomatik parkı olması tercih sebeplerden biriydi. Gerçi daha hiç kullanmadı ve alışmadığını söylüyor. Bizler gibi teknolojiye meraklı değil eşlerimiz sanırım. Ama 360 kamera sistemine alıştı gözü hep orda park ederken. Performans ve tüketime gelecek olursak. 1.6 dizel bir motordan eksisi yok artısı var. Artısı az önce dediğim gibi aracın sesi yok:) 1.5 -1.6 dizel aracın 5.5 yaktığı şehir içi rotada Clio en fazla 6.5 Performans atak bile denebilir. 0-100 hızlanması zaten 11.5sn (Manuel den hızlı) Kesinlikle yavaş hatta ortalama altında değil. İşin özü yeni Clio sınıf üstü olmuş. Özellikle şehiriçi konforu kullanım kolaylığı sessizliğiyle tavsiye ederim.
  • Anonim Kullanıcı 01-05-2021
    Alınacaksa icon donanım alınmalı sadece donanım için değil iç mekan malzeme kalitesi de farklı. Kapı içleri ön göğüs falan yumuşacık ve çok kaliteli hissettiriyor. Tabi anahtarsız giriş benim olmazsa olmazım ve iconda standart. Yine alınacaksa 1.3 turboları tavsiye etmem. Renaultun çift kavramasına güvenmiyorum çünkü. 1 litre motorlardaki x-tronic şanzıman CVT yani daha sonsuz oranlı bir şanzıman.
  • elise111s 17-04-2021
    Clio 4 e göre kasa değişikliğinden ziyade makyajlanmış gibi dursa da birçok yenilik yapılmış. Özellikle iç mekanı tasarım ve donanım olarak çok gelişmiş.
  • elise111s 10-01-2019
    2019 da fren balatalarinin 20000km de bir sürekli değiştirilme durumu hala devam edecekmi
  • Anonim Kullanıcı 04-08-2017
    ŞEHİR İÇİ KULLANIMINA ÇOK UYGUN OLUP KALABALIK AİLELER İÇİN BİRAZ KÜÇÜK YAKIT TÜKETİMİ UYGUN OLUP UCUZLUK VE KONFORU BİR ARADA BARINDIRAN GÜZEL BİR ARAÇTIR.
  • Anonim Kullanıcı 05-01-2017
    bide mekanik olarak yani motor parçaları europa ile aynı diyorlar doğrumu.
  • Anonim Kullanıcı 05-01-2017
    merhaba yeni 96 model clio 1 aldım araç güzel ama aracımda rolanti sorunu var.araç ayağımı gazdan kestiğim an stop ediyor bilgisi olan varsa sevinirim.
    • Highlander Monk • 05-01-2017
      Öncelikle hayırlı olsun. Rölanti sorunları genelde, ya boğaz kelebeğinin kirli olması, ya rölanti düzenleyici arızası ya da lpg'de ise gaz ayarıyla alakalıdır.
      • Anonim Kullanıcı • 07-01-2017
        Aracım benzinli rolanti valfi değişti ama sorun devam ediyor.boğaz kelebeği temiz dendi.bide iyi bir usta arıyorum ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum bildiğiniz yada önereceğiniz biri var mı.
  • Anonim Kullanıcı 20-12-2016
    1.2 benznli modelini tüpsiz kullanmıştım çekişi hiç beklemediğim kadar iyiydir. motor sessiz ve titreşimsiz çalışıyor kullanımı rahat. Çok iyi bir şehir otomobili bence.
  • Anonim Kullanıcı 07-12-2016
    0,9 TCE modelini 2013 yılından bari kullanıyorum. F/P olarak güzel bir araç. Kapı plastik aksamı sert plastik ancak göğüs yumuşak plastik. Hızlanma olarak 1.2'den çok daha iyi. Yokuşları tabiri caizse keçi gibi tırmanıyor. LPG uyumu var. Sakin kullanım olmamakla birlikte şehir içi yakıt olarak kışın 8 Lt, yazın 7 Lt yakmaktadır. LPG takdırdım ve iki senedir herhangi bir sorun yaşamadım. Euro Ncap testinden 5 yıldız almış güvenli bir araçtır.
  • Washer 13-10-2016
    Dışı tipi hala güncelliğini güzelliğini koruyor bence şimdiye kadar ki en şık Clio hatta en şık küçük şehir içi arabası. Yani en iyi tasarımlı B segmenti otomobil.
    4 yıllık 1.5dci kullanıcısı olarak 90hp lik aracımdan hakkında kısaca bildiklerimi paylaşayım.

    Önce eksiler.
    Start stop garip biçimde geç çalışmaya başlıyor.
    Yol bilgisayarının yazılımı kötü. Garip çalışıyor güven olmuyor bilgilere.
    Şehirlerearası yollarda kullanıma uygun değil pek en azından c segmentine göre belki normal ama rüzgar ve lastik sesini 2004 Bora'ya göre bile fazla alıyor.

    En sevdiğim özellikleri ise başta motoru.
    Dizel motor fiatın multijetleri gibi dar bir devir bandında çalışmıyor. Düşük devirlerde de yüksek devirlerde de dengeli ne aniden güç patlatıyor ne de yüksek devirde aniden ölüyor. Gayet geniş bandı var ve çekişi çok güzel.
    Tabi ki yakıt tüketimi en büyük avantajı bu dizeli kullanan Fluence bile 6 litreyi geçmezken tabi ki bizim ufaklık sıkışık trafikte bile sakin kullnaımda 5.5 litrelerde dolaşıyor. Trafiksiz akıcı yollarda 4 litre ortlamaları görmeye zaten alıştım.
    Ufak tefek sorunlar sağdan soldan gelen sesler serviste kolayca ve stressizce çözüldü sağolsun servis bu konuda çok yardımcı oluyor.
    Genel olarak şehir içi kullanımda gayet keyifli ve ekonomik bir araç tasarımı tarzı çok başarılı.Donanımı icon donanımla alınırsa çok iyi.
  • Anonim Kullanıcı 06-09-2016
    renault un güvenlik tertipatında zirve yaptığı araç (4 hava yastığı, abs, esp, asr)
  • Anonim Kullanıcı 06-09-2016
    şekli ve standart sunudğu donanımıyla bildiğimiz clio lardan ayrılmış. renault saygımı kazandı. 890 cc turbo motoru 90 bg güç üretiyo, aynı araçta sunduğu 1200 motordan çok daha güçlü ve az yakıyor.
  • derinhendek 06-11-2015
    euro ncap testlerine göre bu sınıfın en güvenli arabası, polodan iyi. yine bu sınıfın donanım fiyat oranı en iyi arabası
  • galerici27 22-10-2015
    Renault ve Clio hiç güven vermeyen ikili. Ama keratanın öyle tatlı tasarımı var ki. Hele bi de kullanıp da çukurları lokum gibi emdiğini hissedince aha bu sanırım olmuş diyorsunuz. Klasik renault dizel ve hafif kasa çok başarılı şehir için tüketimi sağlıyor. 5lt ortlaama gayet mümkün. çekişi güzel yazılım rahat atılıyor o zaman yakıt pek dğişmeksizin araç uçuyor.
  • kermit 15-10-2015
    renault un en iyi yaptığı işlerden biri olan orta sınıf için ürettiği clio nun hatchback modeli kesinlikle şehir içi tüketimi ve kolay park kabiliyetiyle yeterli seviyede alıcı çekiyor

Renault Clio ilanları

Renault Clio için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Renault Clio ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Renault Clio kullananlar tarafından oluşturulan Renault Clio kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Renault Clio yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Renault Clio nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Renault Clio kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Renault Clio şikayetlerini ve sorularını içerir.