Renault Captur

Renault Captur
24 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Renault Captur 23/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 Touch 1.3 TCe EDC 140 bg 701,000
2022 Touch Plus 1.3 mHib EDC 140 bg 729,000
2022 Icon 1.3 TCe EDC 140 bg 746,000
2022 RS Line 1.3 TCe EDC 155 bg 781,000

Renault Captur özellikleri

Yeni Captur makyajla çok güzelleşti.

Renault Captur yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 22-04-2023
    3 aydır rs line paketini kullanıyorum. Parasını hak eden bir araç değil üstelik dedikleri gibi hibritli olmasına rağmen yakıtı hiç iyi değil şehir içinde 2500 e kadar yakıyor.o yüzden düşmanıma tavsiye ederim cep düşmanı bir araç. Yakıtı düşünenlere tavsiye etmem.ustelik 3 ayda aracın alt muhafazaları hepsi gevşedi takur takur ses geliyordu çok şükür sattım kurtuldum.ne diyorum volkswogenden ve dizel den şasma
  • Anonim Kullanıcı 22-04-2023
    paketini kullanıyorum. Parasını hak eden bir araç değil üstelik dedikleri gibi hibritli olmasına rağmen yakıtı hiç iyi değil şehir içinde 2500 e kadar yakıyor.o yüzden düşmanıma tavsiye ederim cep düşmanı bir araç. Yakıtı düşünenlere tavsiye etmem.ustelik 3 ayda aracın alt muhafazakar hepsi gevşedi takar takar ses geliyordu çok şükür sattım kurtuldum.ne diyorum voklswogenden şaşma
  • Anonim Kullanıcı 02-11-2022
    Eskisi fena değil,idare ederdi de yenisinde işçilik baya vasat olmuş.Multimedya büyük ama çözünürlük düşük...En ufak ıslak zeminde aracın tekeri kızaklıyor..Lassa da da böyle continental de de..Bagaj genis ama içi,diz mesafesi çok ufak uzun biri öne oturursa arkaya kimse oturamaz..Yakıtta bana çok geldi yol bilgisayarında klima kapalı 8.5 klima açık8.8..
  • Anonim Kullanıcı 13-08-2017
    Geçen ay makyajlandı. O değil de makyaj dense de bir çok model makyajlanırken eksiklikleri giderilir eleştriler dikkate alınır ama Renault'nun Captur makyajı sadece led farları takıp bi kaç kozmetik müdahele ile bitmiş. Ne ses yalıtımı düzeltilmiş ne işçilik kusurları.....
  • rosetta 17-11-2015
    Renault Captur outdoor tarz bir araç olmuş. Test sürüşü yaptım. En hoşuma giden yanı r-link oldu. Sesle komut olayı ve telefon bağlantısı çok başarrlı. Ayrıca süspansyon darbe emişi başarılı. Yakıt çok başarılı ki test sürüşünde bariz sert kullanmama rağmen 5.3 ortalama çok iyi.
    Fakat aracın fiyatını düşük tutmak adına malzeme kalitesi düşük tutulmuş ki çok da yanlış bir seçim değil. Araç tam bir tarz arabası bu arada suv görünümlü x over olmuş tam. Bence bu fiyatlara alınabilecek dizel otomatik başka araç yok.
  • derinhendek 05-11-2015
    6 aydır severek kullnadığım arabam. Kullanım: Yerden yüksek sürüş şehir içinde zevkli, Göürş açısı geniş, süspansiyonu sert, adı outdor olsada arazi için elverişli değil. Teknoloji: İnternet bağlı bilgi ekranı, sesle arama kullanışlı, tomtom navigasyon yüklü, navigasyonda şehirdeki bütün eczane , market, restoran, okullar ... vs kayıtlı, ihtiyaç olduğunda büyük kolaylık. İç ses izalosyonu gayet başarılı, dizel olmasına rağmen içeri rahatsız edecek seviyede ses gelmiyor. atik bir motor değil, ama sizi yarı yolda bırakacak bir izlenimde vermiyor. Yakıtı oldukça iyi, şehir içinde 5000 km yaptım ortalama 100 km 4.6 lirte yaktı, şehirler arasında rahatlıkla 100 km 3,5 litre yi görebilirsiniz. Bagaj hacmi yeterli, arka yolcu koltukar, ön yolcu koltuğu gibi toptan öne hareket edebiliyor buda bajajda extra 100 litre yükleme alanı kazandırıyor. bu şekliyle bagaj 470 lite oluyor ki buda c segment suvlar da ortalam bu kadar. Sadece outdor donanımında bulunan buzlanma ve kumlu zeminde tekerlerin birbirinden bağımsız hareket etmesini sağlayan özellikte bir avantaj, buzlu zeminde kullandım işe yarıyor.

Renault Captur ilanları

Renault Captur için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Renault Captur ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Renault Captur kullananlar tarafından oluşturulan Renault Captur kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Renault Captur yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Renault Captur nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Renault Captur kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Renault Captur şikayetlerini ve sorularını içerir.