Oxofen Yorumları

2 Yorum | 2 Soru
Oxofen  yorumları

Oxofen için sen kaç puan verirsin? neden?

Oxofen için soru sor, kullananlar cevaplasın.

Oxofen ..... ? şeklinde sorunuz.

Oxofen Kullananlar

Bu sayfa Oxofen kullananlar tarafından girilen Oxofen yorum, incelemesi, tavsiyeleri Oxofen kullanıcı yorumları, değerlendirmeleri, Oxofen Yan etkileri nelerdir? Oxofen nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Oxofen kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? Oxofen şikayetlerini ve sorularını içerir.

Oxofen Kullananlara Sorular

Oxofen Kullanıcı Yorumları

  • Pharmet Sağlık kurumunda çalışan kuzenim bana 2 adet oxofen şişe şurup getirdi ama korkuyorum acaba yaşım 19 alerjik rinitim var.Ürün güvenilir mi
    incognito | 04-01-2018
    • Oxofen Öksürükte Gripte Ve Alerjik Rinitlerde Birçok Uzman Tarafından Geri Dönüşleri Çok Olumlu şekilde Alınmış Etkili Bir Şurup
      incognito | 08-01-2018
    • Oxofen şurup etken maddesini hekim ya da eczaneler daha önce ne okullarda nede kitaplarda gormemisler bana doktor arkadaşım söyledi ben kişisel olarak güvenilir bulmuyorum diye belirtti.
      incognito | 30-03-2018
  • Çok öksürük yapıyor bu normal mi ?
    incognito | 31-01-2018
    • Bende de içtikten sonra aşırı öksürük yaptı ve ben bu yorumlardan sonra kullanmayı düşünmüyorum. Sen bitirdin mi şurubu memnun kaldın mı merak ettim
      incognito | 18-06-2018
  • Oxofen şurup sadece şurup deil açık kalp ameliyatında bile kullanılacak yok yok aşırı derecede uyku yapıyor,tadı aşırı acı,kişisel olarak 2 yaşındaki cocuguma icirmem etken maddede daha önce tıp kitaplarında bile geçmiyor,ödemede problemide var neden oxofen alıp kullanayim?
    1728 | 30-03-2018
  • öksürük sikatetiyle gittim doktora. bu şurubu verdi ictikten 3-4 saat sonra vucudumda kasinma başladı. suruptan olabileceğini düşünmediğim için 2 defa daha kullandım ve sonra hemen birakmama rağmen tum vucudumda kaşıntılı döküntüler oluştu. 48 saat olmasına rağmen gecmiyor. acilde kızamıktan bile korktular o derece.
    incognito | 22-04-2018
    • Firmayı araştırdım merdiven altı bir firma çalışanları şikayetçi bunlara kim ruhsat veriyor kardeşim çalışan kendisi diyor ürünle ilgili net bilgiye ya da medikal eğitime sahip deiliz meil yoluyla yazı geliyor çocuklar ezberliyor Komedi ye bak sağlık bakanlığı bu tip firmalara ruhsat vermemeli şikayetiniz i belirtin arayın bakanlığı eczanelerde şikayetçi ürün sorunlu
      incognito | 26-04-2018
  • Molekül tanıdık olsa net bir yorum yapılabilir, kombin şurup ,muadili yok geri dönüşler olumsuz kısa vadede yazılabilir ama ürünün uzun ömürlü olacağını asla zannetmiyorum
    3 yaşındaki yiğenimin vucudun da kırmızı noktalar çıktı isilek gibi şurubu kestik yavaş yavaş kayboldu :(
    incognito | 01-05-2018
    • Ben de 9 yaşındaki oğluma bir ölçek verdim ve baş kısmında dalga dalga kırmızı döküntüler oluştu, acile çocuğu nasıl götürdüm hatırlamıyorum. Parasetamol ile kullanılmaması gerekiyormuş, KBB uzmanı yazmıştı. İlaç mı artık sarımsak, bal, zencefil...
      incognito | 02-05-2018
  • Oldukca basarili bir surup kullandim kullanmayada devam ediyorum ozelliklede yaz aylarinda alerjik rinit uzerine basarili bi ilac gece uykularimi rahatlatti cocugumada kullandirdim ne alerji nede isilek hic bir yan etkisi olmadi ve 3 gun icerisindede rahatlatti ve oksurugunu kesti oksuruk cogaltma yada isilek gibi bir durumla karsilasmadik hatta bir kac cocugu olan arkadasimada asm doktorumuz recete etmis onlarda oldukca memlunlar
    incognito | 11-07-2018