Opel Vectra

Opel Vectra
20 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Opel Vectra yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • muzomuco 26-02-2023
    Hey gidi hey benimki 1994 model VECTRA A 8 sene bizde kaldı son 4 senesini bilfiil ben kullandım. Kronik arızası sağ yolcu koltuğu su alması. Devir sensörü arızası. Kısmen klima. Eğer ustasına gidersen ve kaliteli malzeme kullanırsan tadından yenmez. Devir sensörü bosch olmalı su almaması için kalorifer petek bölgesi ve cam altı izole edilmeli. Klima iyi bir usta eline verilmeli çoğu usta uğraşmak istemiyor. Benimkinde hepsini sağlam hale getirip kullandım. 2.0 gls c20ne motor kodlu 115 beygir. Gazladigim kullanıcı ile karşılaşırsam senin araba kafa kaldirarak geliyor diyorlardı. Sonradan helezon aldım bir tık pıstı yol tutuşu öyle arttı ki ankara kuzey otobaninda hız kesmeden 200le gittiğimi hatırlıyorum. Kaç yeni araç tokatladım Allah bilir tabi bunda yeni araçların 200 210 sınırı da etmen. 1.6lar zaten kenarda dursun. 2014 de 125binde aldığımda 7 yıldan fazla yatmış garajda bakımlarından sonra Gölbaşı yolunda kadranı devirdi 235yapmistir rahat ama sonra 220leri geçmedi. Kayseride cekilen Tofaş videosu gibi bi mercedes durmuştu yanıma aynı şekilde gardaş sen gaçınan gidiyon öyle diye sene 2022 aralikda 227binkm de 127 bine verdim. Çok özleyeceğim konforunu yol tutuşunu performansını. Otomatik açılır antenini. Son olarak bu arabalarda şoför kapı kilidine anahtarı saat 1.30 yönünde bekletirseniz bütün camlar kapanır. Soğutmalı torpido bile vardı. Hava giriş kanal düğmesine bastığımda tıstıs ederdi.
    • Anonim Kullanıcı • 24-05-2023
      Kardeşim bendede calipra var 2000 motor 1993 model araç 130kilometreyi geçmiyor rolantili çalışmıyor soğuk olunca istop ediyor bu aracı yeni aldım nasıl iyi mi bu arabalar
  • Anonim Kullanıcı 25-01-2017
    1800 motorları gerçekten az yakan 2.0gt'leri çok iyi giden otomobil. GT ler 8.5 saniyede 100 yapıyor yani deli hızlı.yakıtı korkulacak gibi değil enjeksyonlu ve hafif olunca yani günümüz 1600kiloluk hantal arabalarıyla kıyaslayınca. az yakıyor. şehir içi tüple 10 litre yakar fazlasını yakmaz.Motorları diğer 2litrelerden farklı olarak egsoz manifoldu farklı. yazılımı falan da farklıdır bilemiyorum ama gidişi çok iyi.

Opel Vectra ilanları

Opel Vectra için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Opel Vectra ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Opel Vectra kullananlar tarafından oluşturulan Opel Vectra kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Opel Vectra yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Opel Vectra nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Opel Vectra kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Opel Vectra şikayetlerini ve sorularını içerir.