Opel Meriva

Opel Meriva
10 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Opel Meriva yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 24-11-2016
    Herhalde 2 defa meriva b aracı alan sayılı meriva tutkunlarından biriyimdir. Araba bir astraya (astra j) göre daha geniş iç hacmi ve ondan kalır yanı olmayan kalite algısı ve performans değerleri olarak tatmin edici ayrıca yol tutuş özellikleri olarak hb yakın sürüş karakteri ile gayet alınası bir otomobil. Yakıt olarakta benzinli astraya yakın değerler sunmaktadır. İkinci el biraz zayıf ama az paraya bol donanım ve kalite algısı yüksek bir arabadır kendisi. Ayrıca yaklaşık 4 yıllık meriva maceralarımdada kendisi pek servis yüzü görmeden rutin bakımları dışında beni üzmemiştir.
    • yak_up • 25-11-2016
      Evet yol tututşu özellikle hızlı virajlarda şaşırtıcı derece iyi. aralıksız 600km seyehat etmiştim fena değil sadece bagajı daha derin olsa iyi olurdu. Büyük bir kazanı sığdıramamıştık. arka koltuğu yatırıp gidebildik.

Opel Meriva ilanları

Opel Meriva için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Opel Meriva ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Opel Meriva kullananlar tarafından oluşturulan Opel Meriva kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Opel Meriva yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Opel Meriva nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Opel Meriva kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Opel Meriva şikayetlerini ve sorularını içerir.