Nokia lumia 920

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Nokia lumia 920 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • beterpan 09-02-2015
    Nokia eskilerin markasından olmasına rağmen bana ölü gibi geliyor. Yani kime sorsam Nokia yı kullanmak için bir kullanım kılavuzu olması gerektiğini söylüyor. en basiti showroom da telefonu incelerken bile ne yaptığınızı pek anlamıyorsunuz. Bence çok karışık ve telefon sürekli donuyor. Tasarım açısından gayet güzel, renkleri de fena değil ama içi gereksiz karmaşık.
  • kokoreç 07-02-2015
    bence nokia hala kendini kurtarabilir
  • derinhendek 25-01-2013
    ilk izlenimler, \n\nartıları\nparlak ekran (600 nit) ,\nçok hassas dokunmatik ekran (öyleki hassiyeti azaltma seçeneği var).\nwindows 8 in hızlı yazılımı \nfiziksel donanım olarak sunulan görüntü sabitleme özelliği olan, f 2.0 değerine sahip harika kamerası var.\ndiğer windows phone larda olmayan nokiaya ait yazılımlar (bilen göz, mix radio vs)\nkablosuz sarj \nrenk seçenekleri\n\neksileri\nrakiplerine göre kalın ve ağır \nwindows 8 oldukça yeni bir platform dolayısyla rakiplerine göre uygulama sayısı oldukça az.\n\nsonuç olarak gerek ekran kalitesi, fotoğraf kalitesi, yazılımları (navigasyon uygulaması oldukça hızlı ve kaliteli) oldukça memnunum.\n\n
  • vendetta 13-01-2013
    bu ürünü kullanan varsa yorumlarını bekliyoruz, piyasadaki samsung htc ve tabiki apple ile başaçıkabilecek mi yoksa durdurulamaz çöküşü devam edecek mi??

Nokia lumia 920 ilanları

Nokia lumia 920 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz nokia lumia 920 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa nokia lumia 920 kullananlar tarafından oluşturulan nokia lumia 920 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. nokia lumia 920 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? nokia lumia 920 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? nokia lumia 920 şikayetlerini ve sorularını içerir.