Nissan X-Trail

Nissan X-Trail
17 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Nissan X-Trail yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 21-03-2017
    İlk nesli araziye uygun çünkü şu an uygun fiyata alınabiliyor ve yenileri gibi kıyamamazlık yapmazsınız. 0 kilit olmasa da arazide fena değil. Uzaklaşma açısı 20 derece sanırım biraz yetersiz onun dışında 28 derecelik yaklaşma açısı gayet iyi. Bİr de 2.nesilde baya kalitesi arttırıldı özellikle düz gidiş stabilitesi çok eleştrilmişti o düzeldi.
  • Anonim Kullanıcı 22-01-2017
    İçi yayla gibi geniş, ses yalıtımı çok iyi ve donanım olarak e seri mercedeste ne varsa var. Üstelik dizel otomatik ve şehir içi bile 30 kuruş yakıyor.
  • elise111s 10-10-2015
    Nerde eski x-trail. 2016nin adi x trail kendi buyuk qhasqai. Arazide etkisiz. Kilit vs yok. Hemen patinaj. Modaya uydu suv adi altinda gereksiz sinifa girdi... Eski x-trail kucuk discovery ydi... Ustelik bircok kullanici sorunlu ve calismayan klimadan sikayetci... Tek iyi yani 1.6 guclu azyakan dizeli ki o da zaten renault nissan ortak yapimi...
  • ironfist 09-10-2015
    2016 SUV piyasasında kendinden fazlaca söz ettirecek son nissan harikası

Nissan X-Trail ilanları

Nissan X-Trail için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Nissan X-Trail ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Nissan X-Trail kullananlar tarafından oluşturulan Nissan X-Trail kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Nissan X-Trail yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Nissan X-Trail nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Nissan X-Trail kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Nissan X-Trail şikayetlerini ve sorularını içerir.