Nissan GT-R

Nissan GT-R
1 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Nissan GT-R yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 13-10-2017
    Eskisinin 550hp olan Nismo modeli 0 100 2.5 saniye
  • Anonim Kullanıcı 16-01-2017
    2017 GT-R - İlk yerli inceleme videosu Doğan Kabak ve Ümit Erdim den geldi. Kendilerine buradan çok selamlar, saygılar...
    • elise111s • 16-01-2017
      Paylaşım için teşekkürler ama yanlış anlaşılma olmasın, GT-R yeni kasa yani 2017 değil ilk kasanın son versyonlarından.
  • cardanadam 14-12-2016
    Godzilla lakaplı müthiş mühendislik, zeka,tecrübe barındıran araç. 4x4 sisteminin işleyişi bile R35'e hayran olmaya yeter.

    Bu yıl yeni kasası satışa başladı ama ilk kasa 2007'den beri o kadar çok geliştirildi ve aracı kusursuzlaştırmak için o kadar ince ve yoğun çalışıldı ki artık yurtdışı basında espri konusu bile olmuştu.
    Örneğin viraj dengesini bir nebze daha mükemmelleştirmek için sağ amortisör ayarları değiştirilmişti. (Çünkü sağ koltuk boşken mükemmel denge sağlanamıyordu vb...) Bunun gibi onlarca detay güncelleme aracı daha da mükemmel hale getirdi.

    Gerçek bir pist canavarı. Tur zamanı arabası.
    Aynı zamanda 4 kişilik, bagajı geniş, ama aşırı da sert.
  • pumafet 28-11-2016
    Yeni 911 ya da R8 de çok iyi araçlar ama GT-R ilk çıktığından beri bir japon mucizesi olarak tahtını koruyor. En keyifli 2017 GT-R videosu.

Nissan GT-R ilanları

Nissan GT-R için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Nissan GT-R ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Nissan GT-R kullananlar tarafından oluşturulan Nissan GT-R kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Nissan GT-R yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Nissan GT-R nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Nissan GT-R kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Nissan GT-R şikayetlerini ve sorularını içerir.