Nikon COOLPIX P530

Nikon COOLPIX P530
75 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Nikon COOLPIX P530 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 04-01-2018
    Nikon p530 hakkında bilgi verebilecek kimse yokmu merak ettiğim bişey var pikleme nedir bide hava karardığında çektiğim objeyi net olarak hangi modda çekmem gerek
    • elise111s • 04-01-2018
      Pikleme ne demek bilmiyorum. Belki de yeni nesil makinalardaki fotoğrafa konum ekleme ayarıdır.

      Karanlıkta diyaframı (Makinanın göz bebeği diyebiliriz) en açık pozisyona getirmeniz gerekecek.Böylece sensöre daha fazla ışık alıp perdesini daha hızlı sürede açıp kapayarak bulanıklığı önleyebilecektir. (Makina üzerinden seçilen A modunda diyaframı en küçük rakamsal değere 1.8 gibi getirip diyaframı açacağız) Tabi bu alan derinliğini kısıtlayacak.Yani odakladığı alan daralacak. Portre için iyi ama makro çekimlerde dezavantaj olabilir. İsoyu yani sensör zorlamasını makina olabildiğince yükseltecektir zaten ama yüksek iso bulanıklığı azaltmada yardımcı olmasına rağmen görüntü kalitesini düşürecektir.

Nikon COOLPIX P530 ilanları

Nikon COOLPIX P530 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Nikon COOLPIX P530 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Nikon COOLPIX P530 kullananlar tarafından oluşturulan Nikon COOLPIX P530 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Nikon COOLPIX P530 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Nikon COOLPIX P530 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Nikon COOLPIX P530 şikayetlerini ve sorularını içerir.