MNG Kargo

MNG Kargo
42 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

MNG Kargo yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 19-12-2021
    Kargo yola çıkmış, ama hala transfer ediliyor. 3 gündür transferde, bulunduğu yerden çok memnun sanırım, ayrılmak istemiyor.
  • üye2477 16-05-2020
    MNG kargo Dikili şubesinden ve 1 hafta içinde 7 kere aradığım çağrı merkezinden korkunç şekilde şikayetçiyim. Bu yazımı umarım gerçekten yetkili ve işini yapmaya istekli birisi okur. Ercis-Van'dan 5 Mayıs'ta çıkan kargom (Van peyniri) 8 Mayıs'ta Dikili'ye ulaşmış. Oturduğum mevkiye haftada 2 gün dağıtım olduğunu biliyorum ama hangi günler olduğunu bilmiyorum. Bunu öğrenmek ve dağıtım günün kaçırdıysam ona göre hareket etmek, şartlarımı zorlayıp şubeye gitmek için şubeyi defalarca ama defalarca aradım. Asla ulaşamadım, zaten telefon en iyi ihtimalle bir kere çalarak (çoğu zaman direk meşgule düşerek) kapandı. Günlerce dağıtımı bekledim, baktım ki hala gelmiyor ama kargo takipte kurye dağıtımda görünüyor ve ben şubeye ulaşamıyorum, çağrı merkezini aradım. Yoğunluktan dolayı dün teslim edilemediğini,(12 Mayıs), bugün (13 Mayıs) dağıtıma tekrar çıktığını söylediler. O gün de gelmedi, ertesi gün de gelmedi.. Çağrı merkezini arayarak şubeye de ulaşamadığımı, ulaşabileceğim bir yol göstermelerini rica ettim, şubeye mesaj bıraktılar, bana ulaşmalarını, kargonun peynir ihtiva ettiğini yazdılar. Şubeden bana bir geri dönüş olmadı. Çağrı merkezi şubeyle iletişim kuramadı, anlaşılan o ki MNG genel müdürlüğünün MNG şubeleriyle irtibatı yok, şube müdürlerini de arayamıyorlar, sorun da çözemiyorlar. Çağrı merkezi çalışanı, dışarıyla iletişim kuramadıklarını söyledi, kendi şubelerini dışarı olarak gördü. Nihayetinde bugün öğrendim ki, peynir gelmiş, yoğunluk dolayısıyla teslim edilmemiş ve ben de gidip almadığım için 15 Mayıs'ta iade faturası kesilerek Van'a geri gönderilmiş. Kargomun nerede olduğu, ne zaman teslim edileceği ile ilgili bilgi almak için her yolu deneyen ben (ne kadar sorumsuz ve bilinçsiz bir alıcıyım ki) suçlu oldum! Kargoyu gidip almam gerektigini, aksi takdirde iade edileceği bilgisini tüm ısrarlarıma rağmen, tüm ulaşma çabalarıma rağmen benimle paylaşmayan çağrı merkezi çalışanları ve beni arayıp bilgilendirmeyen Dikili şube çalışanları haklı oldu!!!! MNG kargo'ya huzurlarınızda Allah'tan rahmet diliyorum, bir zamanlar sevdiğim saydığım bir firmaydı, maalesef artık öyle bir fima kalmamış ortada. Bu arada peynire 150 lira para ödemiştik, gidiş ve dönüş burada bekleme süresi derken bozulmuştur da muhtemelen, 5 kilo nimete de yazık oldu..
  • Anonim Kullanıcı 01-06-2019
    Bende memnun degilm en guzeli Surat kargo
  • Anonim Kullanıcı 01-06-2019
    Kac Gundur siparisim gelmedi nasil calismadir bu ya bayramdan once siparisimin gelmesi gerkiyrdu hic ama hic memnun degilim
  • Anonim Kullanıcı 30-05-2019
    Eve gelmeden "evde yoktunuz kargonuz şubeye verilmiştir"diye mesaj atılarak kargo geri gidiyor.Ben böyle bir iş görmedim.Eve bile gelmediniz ki evde bulamıyoruz diyorsunuz.Hemde herkese aynı şey "evde yoktu,adres yanlıştı,evde kimse yoktu" uyduruyorsunuz farklı şeyler uydurun bari herkese aynı şeyleri söyleyerek kendinizi daha fazla dusurmeyin.
  • Anonim Kullanıcı 08-06-2018
    Çok rezil bi kargo internetten sipariş ettiğim ürün subeye geleli 5 gün oldu hala adresime teslim etmediler bu kadar sorumsuz vurdum duymaz bi kargoculuk görmedim aldığınız parayı hakkıyla kazanmıyosunuz bilin bunu
    • Anonim Kullanıcı • 29-06-2018
      Kesinlikle katiliyorumm arkadaslarr 4 gün önce kargo yolladim ailemee kargo kayboldu ..helal etmiyorum aldiginiz parayi hakkedin bencee rezillerr ilk ve sondu kesinlikle bidaha aslaa gondermemm
  • Anonim Kullanıcı 03-05-2018
    Ben MNG Kargo'ya çok teşekkürler ediyorum kargomun nerede olduğunu adım adım takip ettim. Manisa şubeden Sivas şubeye gönderdim söyledikleri tarihte hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edildi. Emegi geçenlere teşekkürler.
  • Anonim Kullanıcı 16-02-2018
    Mng kargo genel mudurluk ve calışanlarından sibel hanıma cok ama cok tesekkur ederim. Datça macun sipariş vermiştim bunlar dolandirici çikti geri iadesi için mng kargoya baş vurduk ve bize çok ama çok yardımcı oldular çok hızlı bir şekilde mağduriyettimiz giderip bir kaç saat içinde dolandırıcılara ulaşıp parayı hesabımıza aktartılar. Biz müşterilerineze yardımcı olduğnuz ve değer verdiğiniz çok teşekkür ederim.saygılar.
  • Anonim Kullanıcı 31-01-2018
    Mng kargo Tam komedi bir firma yanlis adresten tuketici haklarina sikayet ediyorum.bana cevap gönderirken yine adres yanlışlığı yapıyorlar
  • Anonim Kullanıcı 08-11-2017
    Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna kargo yollucaktım tablet olduğu icinde çok endişe yaptım acaba duzgun gider mi kac günde gider diye aslında hep yurtiçiyle calışıyordum ama bu sefer kullanıcı yorumlarını okudum ve Mng kargoyla yolladım hafta içi girmesine rağmen 5 günde kargo gitti ve hiç bir sıkıntı yok. Memnun olduğumu belirtmek isterim hiç şüpheniz olmasın gönül rahatlığıyla kargonuzu emanet edebilirsiniz. Ve ilgileri icin mng kargoya ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Güvenimi gerçekten kazandılar...
    • Anonim Kullanıcı • 26-12-2017
      size inanabilmeyi çok isterdim ama malesef durumları görünce bu yazdığınız inandırıcı değil muhtemelen çalışanların bir tanıdığı yada yakınısınız patron kızmasın diye yazdığınızı düşünüyorum açıkcası.
  • Anonim Kullanıcı 05-08-2017
    Insallah iyi bir sekilde gelir
  • Anonim Kullanıcı 10-07-2017
    Cumartesi istanbuldan verilen kargo pazartesi sabah elime ulasti mng kargoya tesekkurler
    • Anonim Kullanıcı • 26-12-2017
      size inanabilmeyi çok isterdim ama malesef durumları görünce bu yazdığınız inandırıcı değil muhtemelen çalışanların bir tanıdığı yada yakınısınız patron kızmasın diye yazdığınızı düşünüyorum açıkcası.
  • Anonim Kullanıcı 06-06-2017
    Mrb ben DERYA CELIK
    Gecen hafta ilk kargomu gonderdim mng kargoyla subedeki bayan arkadaslar cok dikkatli ve ilgiliydi. Hic cekinmeden onemli evraklar oldugu soyledim ve 24 saat olmadan kargom adrese teslim edilmisti. Dun saat 16:16 bana bana gonderilen kargom sabah 9:02 de sms geldi ve ardindan kapi caldi ortalama 9:05 te uykulu gozlerle kargomu teslim aldim. MNG kargo subelerinde calisan butun arkadaslara cok tesekkur ederim.
    • Anonim Kullanıcı • 26-12-2017
      size inanabilmeyi çok isterdim ama malesef durumları görünce bu yazdığınız inandırıcı değil muhtemelen çalışanların bir tanıdığı yada yakınısınız patron kızmasın diye yazdığınızı düşünüyorum açıkcası.
    • Anonim Kullanıcı • 25-08-2017
      Atma atma yalancı senii...
  • ironfist 11-10-2015
    eski enerjisi son zamanlarda yok gibi...
  • anonim 24-09-2011
    bu mng kadar rezil mi rezil bir kargo olamaz istanbul'dan buraya iki günde gelemiyorlar aras la çalıştım akşam veriyor sun sabah alıyorsun ürününü bir gecede teslim ediyorlar fiyatı da mng nin yarısına taşıyor
  • anonim 20-09-2011
    katılıyorum internet üzerinden sipariş ettiğim telefonu 3 kez arayıp adres tarifi yapmama rağmen getirmediler ki telefondada hiç net bilgi alamadım çok ilgisiz ve kalitesiz elemanları var hadi dedim şubeden alıyım bulamadılar saatlerce aradılar sonunda - benimde içeriyi görebildiğimin farkında değillermi ne - müdür masasının altından çıktı pişkin pişkin aa ne arıyo burdaki die gülüştüler aralarında resmen üzerinde ayak izi vardı paketin asla ama asla mng kargo ile çalışmayın derim!
  • anonim 28-02-2011
    mng kargo kadar rezil bir kargo ile çalışmadım. kırık dökük malzeme teslim edip sonra iadesi için 3 ay bekletip sonra iade etmeyen tek kargo. hakkımı helal etmiyorum
  • bonanza 05-01-2011
    geçen hizlial.com dan bir sipariş verdim , mng kargoya vermişler, mng kargo numaramda var. 2 gün bekledim ne gelen var ne giden. kapıda bir kağıtta yok. en sonunda aradım.
    bir kadın açtı kakarakikiri sürekli gülüyor (ordaki çalışanlarla kaynatıyor) beni 2 dakka telefonda beklettikten sonra.
    arkadaşlar gitmiş o adreste oturmadığınız anlaşıldığında geri dönmüşler??????????????????????
    nası yani dedim , arkadaşlar birine adınızı sormuş tanımayınca kağıtta bırakmadan dönmüşler dedi.
    sinirlendim, kaçta kapatıyorsunuz mecbur almaya gelicem dedim 1 saate kadar kapatırız herhalde dedi (sanki bakkal işletiolar).
    anlayacağınız kargo taşımacılıkta bir daha mng yle zor çalışırım.

MNG Kargo ilanları

MNG Kargo için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz MNG Kargo ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa MNG Kargo kullananlar tarafından oluşturulan MNG Kargo kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. MNG Kargo nedir? nasıldır? özellikleri nedir? MNG Kargo kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? MNG Kargo şikayetlerini ve sorularını içerir.