Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star
4 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mitsubishi Space Star 28/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 1.2 INTENSE CVT 493,600

Mitsubishi Space Star yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 21-03-2017
    Space star tam bir aile arabası 1.3ünü ve 1.6sını kullandım 1.6sı donanım ve çekiş olarak bariz iyi. ama 1.3ü de kesinlikle yavaş kalmıyor sonuçta mitsubishi motoru. çekişi yeterli ve sesi de iyi. arka koltukları çok geniş özellikle arka koltuklar geri sürgülü kayabildiğinden içi çok genişliyor.tavanı da yüksek olunca sanki minibüs hissi veriyor. Yakıtı 1.6yı zorlamadan kullanırsanız 1.3ü kadar az yakabiliyor. 1.3ü 7 litre yakıyorsa 1.6 sı 8 litre yakıyor. şehir içi bu dediklerim. Kaliteside çok iyi tek kusuru parçası hemen bulunamıyor.
  • elise111s 01-10-2016
    MPV'den küçük sınıfa dönen Mitsubishi Modeli. 2013deki yeni kasası artık minicik ve cvt ile ekonomik peşinde. Yeni Space Star'a 100km'de 5.5 - 6 litre yakıt yetiyor.

Mitsubishi Space Star ilanları

Mitsubishi Space Star için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mitsubishi Space Star ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mitsubishi Space Star kullananlar tarafından oluşturulan Mitsubishi Space Star kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mitsubishi Space Star yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mitsubishi Space Star nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mitsubishi Space Star kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mitsubishi Space Star şikayetlerini ve sorularını içerir.