Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mitsubishi Eclipse Cross yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 11-05-2021
    80000bine sifir faiz kampanya yapmis alinir mi arkadaslar
  • elise111s 16-05-2018
    Skoda Karoq ya da Japon tercihiniz varsa ve performansla çok işiniz yoksa Subaru XV(yenisi çıktı biliyorsunuz) daha cazip gözüküyor. Biraz kalite düşürüp Vitaranın otomatik ve donanımlı bir modelini de invite yani baz seviye bir Eclipse Cross'a tercih edebilirsiniz. Bu arada dikiz aynalar panelvan aynası gibi kocaman, görüş açıları iyi fakat görsel olarak genel tasarıma negatif etkisi var. Ayrıca arka tasarım genel olarak eleştri alsa da özellikle gece sürüşlerinde çok şık bir stop tasarımı olduğunu söylemeliyim. Link
    Şanzımana gelecek olursa, otomatik şanzımanda CVT tercihi 163 hp lik turbo bir araçtan alınan keyfi azaltabiliyor. Tek tesellisi bu CVT'yi 8 ileri oranla manuel de kontrol edebilmeniz.

    Eclipse Cross kesinlikle kötü bir araç değil ama fiyatlar yüksek gelebilir. Yine de şunu söylemeliyim, Mitsubishi Türkiye'de çok iyi bilinmese ve hakettiği değeri göremese de özellikle belirtmek lazım ki geleneksel olarak her zaman için sağlam ve iyi bir altyapı ve motor sunmuştur. Fiyat yüksekliğini biraz da bu kriterlere göre değerlendirirsek aracın fiyat / performans ilişkisi konusunda daha gerçekçi bir yargıya varabiliriz diye düşünüyorum. İşin aslı ufak da olsa bir test sürüşü en doğru kararı verdirecektir.

Mitsubishi Eclipse Cross ilanları

Mitsubishi Eclipse Cross için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mitsubishi Eclipse Cross ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mitsubishi Eclipse Cross kullananlar tarafından oluşturulan Mitsubishi Eclipse Cross kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mitsubishi Eclipse Cross yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mitsubishi Eclipse Cross nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mitsubishi Eclipse Cross kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mitsubishi Eclipse Cross şikayetlerini ve sorularını içerir.