Mitsubishi Colt

Mitsubishi Colt
35 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mitsubishi Colt yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • ilkebaydur 10-12-2018
    2016'dan beri kullandığım, artık evin ikinci arabası olan araç. bende 2010 cz3 invite amt var. 2 senede 35 bin km yol yaptım. şehir içinde çok atik seri bir araba. az yakıyor. sınıfındaki pek çok araçtan daha iyi.
  • Anonim Kullanıcı 21-09-2017
    Arkadaslar 2004 mitsubishi colt plus almayi dusunuyorum yorumlarinizi bekliyorum
    • Anonim Kullanıcı • 21-09-2017
      Colt genel olarak çok kaliteli bir araç. Mekaniği, motorları, elektroniği, kaportası hatta boyası bile kalite ama plus olan model Türkiye'de satılmadı. Yurtdışında yaşıyorsunuz ya da yabancı birinden alacaksınız sanırım. Plus modelin dingil mesafesi daha uzun dolayısıyla şehir içi çeviklik ve ataklık konusunda normal Colt'un gerisinde ama mpv olarak düşünüldüğünde çeviklik olarak gayet başarılı bir model. Ayrıca müthiş bir arka koltuk genişliğine ve bagaja sahip. 4-5 kişilik aileler için iyi bir seçenek. Bence tipten kaybediyor biraz onun dışında alınabilir bir araç.
      Mitsubishi Colt kullanıcı yorumları resim
  • Anonim Kullanıcı 18-07-2017
    Arkadaslar 2004 mitsubishi colt plus almayi dusunuyorum yorumlarinizi bekliyorum
  • Anonim Kullanıcı 21-04-2017
    Kullanmadan bilemezsiniz, Colt bir araba değil, aşktır.
  • Anonim Kullanıcı 16-01-2017
    Elmas farlı olan eski kasaların tipi çok daha güzel.
  • Dredd 26-12-2016
    1.5 instyle modeline bugün bindim arkadaşımın arabası geçen hafta aldı. Anlat anlat bitiremiyordu aracı açıkcası ilk bindim pek bi şeye benzetemedim. Ama içi çok geniş. neyse ilerlemeye başladık sonra yol azcık boşalınca gazı kökledi ve sanki turbo araç gibi ileri bir fırlayışı ve hızlanması var ki gerçekten ne tipi ne içindeki beğenmediğim tasarım vs... hepsini unuttum. o hızlanması için bile alınır. Çok keyifli araba.
  • kamilcakmak 08-11-2016
    Arka koltuklar en geri pozisyondaki diz mesafesi yaklaşık 60cm ve 2008 c4 picassonun 2.sıra koltuklarından bile geniş.İki araç yanyanayken inceledik.
  • dea 15-09-2016
    Colt'un en iyisi CZT'sidir. Fabrikasyon motor benimle oynayın diye bağırmaktadır. Blok, pistonlar vs... 250-300hp'leri kaldırabilen kalitededir. Zaten Turbo olduğundan egzo kat iptali düz oru ile 10-15 hp yazılımla da 40-50hp kazanılabiliyor. Hafif kasayı uçurmaya yetecek şeyler bunlar. Donanımı yılına göre iyi. Dijital klima standart mesela ve çok güçlü. Yol tutuşunu beğenmiyorlar ama özellikle hızlı virajlarda lastikler de iyiyse gayet dirençli. Frenlere diyecek hiçbir şey yok. Aşırı güçlü ve mekanik olarrak hem hisi hem de güven veriyor. 100-0 35m. Şehir içi 230hpde bile en fazla 12 litre yakıyor. En en fazla 13 yakar sürekli tam gaz fren tam gaz kullanımda...
    Zaten şehir içi 5sn tam gaz yapamazsın ya yol biter ya viraj başlar...
    320+hp bir örnek...
  • ironfist 24-04-2016
    içine binince ferah olmasından dolayı jipteymişim hissi veren araç. sürüş keyfi güzel bir araç diyebilirim. ikinci el pazarı da olan bir araç tavsiye ederim.
  • beterpan 13-11-2015
    Sorunsuz araç. Otomatiği çok başarılı GETRAG imzalı bir şanzıman. Piyasadaki Yarı otomatiklerin en iyisidir. Hızlı ve sorunsuz. 1.5 ler hep otomatikle satıldı. 1.5 105 hp 6 ileri oto 0-100 10sn yani çok atak sürmesi müthiş keyifli bir araç. 2.5 oto da 1.3 düzünü de kullandım bu arada.

    Aracın en önemli artıları yukarda yazığım gibii başarılı oto şanzımanı ve motoru. Bunun dılında hareketli arka koltukların da avantajıyla çok geniş diz mesafeli ön arka yaşam alanı.
    Pratik kullanımı.
    Bu arada manueli 1.vitesten 2.vitese çok hızlı geçişlere izin vermiyor. Normal değişimler değil de çok hızlı sürüşlerde debriyaj illa dipte biraz bekleyecek. Bi ford manueli gibi değil yani.

    Sürüşü güven veriyor. ben 16 jantlı ve hep iyi lastiklerle kullandığımdan belki de fren perforamansı çok iyiydi.

    Mutsubishi colt alınır mı? kesinlikle alınır. Çünkü kaliteli olup al sat arabası değil bu sayede kaliteyi uygun fiyata alabiliyorsunuz.
    bu arada 1.3 95 hp 0-100 10.8
    2.vites hızlanmada bile dizel hissi aldığım nadir araçlardan colt.
    Son olarak boya kalitesi çok başarılı çizilmeye dayanıklıklık üst düzey
    zaten mercedes fabrikalarından çıkma bir araç. Bir çok parçası a serisi ve smart for four ile ortak. Kaputun altındaki bir çok parçada smart ve mercedes yazısı görmek insanı mutlu ediyor...
  • elise111s 09-01-2015
    Mitsubishi Colt 1.3 invite düz vites sahibiyim.
    Aracı kullanınca 1.3 > 1.6 sonucuna ulaştım.
    95 bg ve 950kg performansı çok başarılı.
    İç hacim beklentinin çok üzerinde. Arka koltuklar ileri geri hareketli bu büyük avantaj.

Mitsubishi Colt ilanları

Mitsubishi Colt için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mitsubishi Colt ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mitsubishi Colt kullananlar tarafından oluşturulan Mitsubishi Colt kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mitsubishi Colt yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mitsubishi Colt nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mitsubishi Colt kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mitsubishi Colt şikayetlerini ve sorularını içerir.