Mitsubishi Attrage

Mitsubishi Attrage
8 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mitsubishi Attrage yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 28-07-2017
    Anahtarsız giriş,abs,6 hava yastığı,tam otomatik klima çok geniş iç mekan, çok geniş bagaj, 6 litre şehir içi tüketim. Tüpe uyumlu motor. şehirlerarası 13 kuruş yakıyor. Üstelik bir Mitsubishi yani çok sorunsuz. Tasarımını beyenmeyebilirsiniz ama araç on numara bir araç.
  • Anonim Kullanıcı 13-05-2017
    Manuel olanını aldım 2015 Temmuz ayında. Çok ama çok memnunum. Üç beş yıl binip durumuma göre ASX e geçmeyi düşünüyorum. Mitsubishi Subaru ve Volvo bunlardan başkasını kapıma koymam araba diye...
  • Anonim Kullanıcı 27-04-2017
    İki buçuk yıldır kullanıyorum. 67k yol yaptım. Klasik Japon yalıtımı haricinde arabanın kusuru yok desek abartmış olmayız. Sorunsuzluk konusunda tam bir mitsubishi. Lpg uyumu var ama subaplar magnezyum. Gerçi lpg ye ihtiyaç duymayacağınız bir araç. Benzinde bile dizeleri kıskandırır. 4,5 litre ortalama ile gezmek hiç zor değil
  • serhat_yatikkaya 11-11-2016
    Mitsubishinin en az yakan aracı. Avrupada yapılan bi testte 3.8 litre ortalamayla 1000km gidebilen. Normal kullanımda şehirlerarası 4.5 litre, şehir içi 6 litre tüketen en az yakan benzinli otomatik otomobillerden biri. Şanzımanı CVT türünde bi şanzıman yani sonsuz oranlı bu sayede uzun yolda çok düşük devirlerle yol yapabilen bir otomobil.

Mitsubishi Attrage ilanları

Mitsubishi Attrage için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mitsubishi Attrage ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mitsubishi Attrage kullananlar tarafından oluşturulan Mitsubishi Attrage kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mitsubishi Attrage yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mitsubishi Attrage nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mitsubishi Attrage kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mitsubishi Attrage şikayetlerini ve sorularını içerir.