Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX
11 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mitsubishi ASX yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • ilkebaydur 10-12-2018
    2013 intense asx sahibiyim. arabam henüz 69.500 km'de. genel olarak memnunum. konforlu, yakıt tüketici az hatta o kadar az ki şehir dışında dizel arabalarla aynı menzilleri görebiliyorum. 1 depoyla 1200 km yol yaptım bu yaz. sağlam bir araç. tek şikayetim çok fazla iç mekanda trim sesleri var ve araç ciddi bir yol sesi alıyor. güzel bir izolasyon yapılması şart. ayrıca sabahları hava soğukken amortisörleri biraz sesli çalışıyor. çoğu sesi kesmeyi başardım iç mekanda ama yol sesi için profesyonel yardım almak gerekecek. bunun da çözümü müzik dinlemek, ses sistemi çok başarılı asx'in. eğer alacaksanız intense paket öneririm. invite'a göre daha dolu, cam tavan, deri koltuk, ön koltuk ısıtma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, dokunmatik ekranlı müzik sistemi ve geri görüş kamerası, 17 inç jant ve şimdi unuttuğum ekstra özellikler var.
  • aytasdel 01-01-2017
    Dışardan küçük gözüküyor mesela qashqai daha büyük gözüküyor ya da bu sınıftaki suvlar ama asx'in iç hacmi hiçbirinde yok. Hatta bi ara kullandığım jeep compass bile asx den geniş değil. (Bu arada asx yakıt sarfiyatı olarak 3 kat daha ekonomik compassa göre)Önüde arkasıda çok geniş. İç genişliği dingil mesafesi belirliyor zaten ön arka tekerlekler arası ne kadar uzaksa içeriye de o kadar alan kalıyor. Asx sınıfında en uzun dingil mesafesine sahipti belki yeni çıkan modeller geçmiştir orası ayrı. ASX kesinlikle tipinden kaybediyor bu kadar uzun dingil mesafesini daha büyük bir karoserle kaplayabilirdi aslında ama klasik Japon pazarlama özürlülüğü aynen var yoksa rakiplerinin bi çoğundan artısı çok. Ama arabadan anlamıyoruz en çok satanı alıyoruz o yüzden de böyle güzel araçlar hiç rağbet görmüyor. Üstelik acayip Japon sorunsuzluğu da aynen var. Yeni makyaj öncesinden bahsediyorum bu arada. Bence tek kusuru otomatik şanzıman olmaması. Fiyatını yüksek görenler daha 100bin km yapmadan dökülen ucuz qashqailarıyla mutlu olsunlar ne diyim.
  • Anonim Kullanıcı 23-12-2016
    Makyajlısı eskisinde 6-7binTL pahalı. Kesnilikle farka değer tasarım çok güzel olmuş. Otomatik kararan ayna, yenilenen arka koltuklar, ön arka tampon, yeni ızgara ve far tasarımı, 18 lik yeni jantlar gibi değişikikler makyajın getirileri....
  • sahindoğan 12-12-2016
    Makyajla ve güncel donanımlarla satışları artacak araç. Zaten en büyük eksikleri tasarım, donanım ve mitsubishi markası. Mitsubishinin oturmamış imajı dışında eksiği kalmayacak. 1.6 dizel otomatik güncel multimedya sistemi uygun fiyatı modern gösteren tasarımıyla başarılı bir araç geliyor.
  • Anonim Kullanıcı 13-11-2016
    2014 Intense benzinlisini kullanıyorum. Kullanımı keyifli ve güvenli bir araç. Yakıtından, servis bakım ücretine kadar herşeyi oldukça ekonomik. Atmosferik motora sahip. Bu nedenle 3000 dev/dk' ya kadar ekonomik ve sağır bir gidişi var. Motor en yüksek torkunu 4000 D/dk' da veriyor. Bu noktadan sonra pistonlarda yakıt değil adrenalin pat
    • Anonim Kullanıcı • 25-10-2017
      ...laması yaşanıyor. Araç 4000-6500 D/dk arası en yüksek tork ve gücü sunduğu için çok serileşiyor. Ancak Asx birçok rakibi gibi süslü, janjanlı, heybetli ve düşük hacimli dizel otomatik seçeneğini sunamadığı için ancak kısıtlı bir kullanıcıya erişebiliyor. Benzinli bir Asx makul bir kullanımla ortalama şehiriçi 7 şehirdışı 5-6 lt tüketimleri yakalayabilir. Gelgelelim insanımızdaki dizel partikül filtresi seviciliği yüzünden "benim arabam km de çok az yakıyor" muhabbetleriyle servislere akan onca tamir ve bakım parası gerçeğinin üstü örtülüyor. Mitsubishi araçlarında tasarım olarak bir devrim yapmazsa binek piyasasında tutunması çok zor. Artık iç dizayn ve malzeme kalitesi konusunda tüketici çok seçici ve her türlü yanlışlığı markaya sırtını dönerek cezalandırıyor. Sorunsuzluk nedense insanımızın önceliklerinden biri değil. Hele yüzü zaman içerisinde iyice eskimiş asx' in çok ama çok. Eclipse cross modelinin de piyasaya talep görmeyecek yüksekçe bir fiyattan gireceğini düşünüyorum. Umarım haklı çıkmam.
  • vurkir 02-11-2016
    bi ara colt kullanmış biri olarak mitsubishinin kalitesini gördüm. ve fiyatı yüksek diyenler japon sorunsuzluğunu ve kalitesini de hesaba katmalılar.
    Donanım ve güncellik olarak çağın hızlı akışına pek kulak asmamış olması asx'i kötü yapmıyor ama satışları bundan olumsuz etkileniyor. Bugün kör nokta uyarısı, şerit takip asistanı var diye

    başka modele yönelenler, yarın x takip bilmemneysi yok bunda deyip araç değiştirmek isteyecekler.
    Bu arada asx kullanıcıları sorunsuzca araçlarının keyfini sürmeye devam ediyor olacak.

Mitsubishi ASX ilanları

Mitsubishi ASX için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mitsubishi ASX ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mitsubishi ASX kullananlar tarafından oluşturulan Mitsubishi ASX kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mitsubishi ASX yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mitsubishi ASX nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mitsubishi ASX kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mitsubishi ASX şikayetlerini ve sorularını içerir.