Miles and smiles kredi kartı

miles and smiles kredi kartı
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Miles and smiles kredi kartı yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • ironfist 14-01-2018
    Aidati olması hatta yüksek olması dezavantaj ama biriken milleri verimli kullanırsanız avantajlı olabilen kart
  • Anonim Kullanıcı 16-05-2017
    hic bir ise yaramayan yuksek aidatli kredi karti dunyanin en pahali markalarinda 5 yerine 7 taksit sunmak bir ozellik degildir. zaten miller vergisiz kullanilmiyor. vergi fiyatina pegasusla ucarsin. tavsiye etmiyorum
  • benzin 09-06-2016
    valla ne işe yaradığını hala çözemediğim kart aidatı çok tamam bolbol mil birikiyor da harcıyamıyorsun ki? adios da biletin tamamını alabiliyorken bunda thy bir vergi çıkarıyor o fiyata zaten pegasusla uçarsın. çok uçsan elite üye olursun onda da lounge a giriş hakkı kazanırsın aradada business a alırlarsa yılda bir kere o dur. kesinlikle pek avantajı olduğunu düşünmüyorum. 130bin mil var hala harcamaya değcek birşey bulamadım.
  • ironfist 05-05-2016
    Garanti bankasının THY milleriyle eşlenik çalışan kredi kartı. uçtukça harcadıkça mil kazanıosunuz bol bol. tamam da harcamaya gelince bir vergi çıkıyor uçuşların. o paraya zaten pegasustan uçak bileti alırım. açıkçası mil kazanmanın çok bir faydasını görmedim 120bin milim var ama bir türlü harcamaya değer bir kampanya bulamadım.

Miles and smiles kredi kartı ilanları

Miles and smiles kredi kartı için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz miles and smiles kredi kartı ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa miles and smiles kredi kartı kullananlar tarafından oluşturulan miles and smiles kredi kartı kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. miles and smiles kredi kartı nedir? nasıldır? özellikleri nedir? miles and smiles kredi kartı kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? miles and smiles kredi kartı şikayetlerini ve sorularını içerir.