MERCEDES ML

MERCEDES ML
6 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

MERCEDES ML yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Wheels 04-03-2019
    2003... Hobi aracı olarak muhteşem. Yani arada low rangli 4x4 şanzımanı toprakla bulusturacaksaniz. Mutlu keyifli kullanırsınız. Devasa bagajı. Konforlu ve sessiz iç mekanı sizi hiç üzmez. 160-170hp 400nm lik motor yeterli çekişi sağlıyor. Yavaş değil kesinlikle. Şaşırtıcı ama yol tutuşu çok güven veriyor. 4x4 ve ağır yapısı. Özellikle yağmurlu havalarda acayip güven veriyor. Frenleri de keza çok güçlü. Zaten günümüz araçlarının jant arkasından gözükmeyen küçük dişlerinden sonra ml deki jant iç ceperine değmek üzere olan büyük diskleri de görsel olarak bu güveni destekliyor. Aracın kendine has güzel detayları var. Burada hepsini anlatmak zor. Yakıta gelirsek uzun yolda 80-90 hızı korursaniz 7.5 litrelere iniyor. Bizzat denedim. Normalde uzun yol 8-8,5 civarı olur. Şehir içi trafiğe göre çok değişiyor. Aracın şanzıman 5ileri tam otomatik ve vites kolundan manuel olarak düşürülüp arttirilabiliyor. Aracın fiyatına göre heybeti kalitesi muhteşem . Temiz ve bakimlisini bulursanız. Tarzınıza da uygunsa kesinlikle çok iyi bir araç.
    • Anonim Kullanıcı • 07-10-2022
      Merhabar Mercedes ml 350 2004 araç benzinli
      LPG takilmamis ama km 303bin km de bu km'de alinirmi bu araç ve aracınız şuan sizde duruyormu hiç kronik sıkıntısı oldum

MERCEDES ML ilanları

MERCEDES ML için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz MERCEDES ML ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa MERCEDES ML kullananlar tarafından oluşturulan MERCEDES ML kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. MERCEDES ML yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? MERCEDES ML nedir? nasıldır? özellikleri nedir? MERCEDES ML kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? MERCEDES ML şikayetlerini ve sorularını içerir.