Mercedes GLC

Mercedes GLC
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mercedes GLC 23/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 220 d 4MATIC Edition1 AMG 3,304,500

Mercedes GLC yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 27-09-2023
    GLCHakkında Biılgi alabilirmiyim
  • RockandRock 08-10-2016
    Normal amortisörler de muhteşem ama havalı amortisörlerle alındığında süzülüşü darbe emişi sessizliği Mercedes S serisi'ni aratmıyor. Hatta Mercedes GLE'den bile kesinlikle daha sessiz. GLC'ye ilk binişim ama GLE'ye çok bindim. GLE'nin sadece bagajı biraz daha büyük kesinlikle hiçbir artısı yok tabi bi de oturma pozisyonu GLE'den GLC'ye geçince arabaya binmiş gibi oluyorsunuz o ayrı. Heybeti de GLE'nin bi başka ama GLC heybeti dışında kesinlikle GLE'den her açıdan iyi.

    Hem de arada inanılmaz fiyat farkı var. GLE'nin en küçük 3 litre dizelle gelmesi bunda etkili ama yine de 530binTL nere 220bin TL nere. Hem de GLC daha konforlu. Gerçi havalı süspansyon ve bi kaç opsiyon eklenirse çok raha 300 oluyor ama her türlü GLC. Adam gibi kaliteli suv almak isteyen kesinlikle GLC'den başkasına bakmasın derim Q5, X3hatta X5 vs... GLC ile alakası yok dileyen test sürüşü yapsın hak verecektir. Bir de şu yeni e serisindeki 2 litre dizeli koysalar tadından yenmeyecek bakalım getirirler belki.

    Çok uzattım ama 220bine bu premium suv en iyi suv arabalar ın başında geliyor. Belki en az yakan suv değil ama zaten 220bine bu kadar konfor lüks ve prestij aldıktan sonra bi de az yaksın diyen Nissan juke test sürüşü yapsın.
  • Anonim Kullanıcı 12-09-2016
    Tasarımının bir tarz yok şimdi BMW Mercedes'in yeni modellerinde de benzer durum var arabanın çok bir tarzı yok ama içine bir giriyorsun Her şey üst düzey kalite malzeme isciliki super. diyorsun Bu araba çok şık . Tasarımın belirsizliği unutuluyor.
  • e30cu 31-10-2015
    çok iyi

  • galerici27 23-10-2015
    Hiç canlı GLC gördünüz mü? de tarzı yok diyorsunuz. Araç çok baba duruyor. GLK gibi tipsiz değil. Tam bir ML havasında. Hem büyük hem gidişi güzel üstelik dizelleri harbi az yakıyor.
  • godfather 23-10-2015
    Hiç biri bmw X3'nin sürüş dinamiklerine ve keyfine yanaşamaz. Hele de az paraya kıyıp 2.0 dizel x5 her yönden muhteşem araç olur. Gerçi 300000tl üzeri ama değer. GLC nasıldır bilmiyorum ama tarzı tipi karaktersiz. Kalitelimidir elbette mercedes ama kalite tek başına yetmiyor.
    GLC'nin kronik bir sorunu var mı? belli değil. Yepyeni bir araç sonuçta.
    • Anonim Kullanıcı • 20-11-2022
      GLC,nin güç, konfor,sağlamlık, kalite ancak binen bilir.Böyle bir araç karşılaştıracaksanız BMW,Audi gibi araçlarla değil çok daha üst sınıf araçlarla fiyatı 5misli pahalı araçlar ,dan bile rahat
  • fastandfurious 23-10-2015
    Hocam q 5 de q5 tutturmuşsun daha glc'nin g sini bilmezsin. Mercedes ML ile cirit atarken audi nin jipten haberi yoktu. Mercedesin konforuna audi yanaşamaz.
    GLC alınır mı? dersen cevap kesinlikle alınır. Sonuçta Mercedesin ilk a serisi ve eski kasa c serisi hariç kaliteyi düşürdüğü hiç görülmedi...
  • tofask 23-10-2015
    Audi q5 varken alınacak araba değil bence. Özellikle Audi'nin direksiyonuna oturup hayran olmamak mümkün değil. O değil de piyasada GLK kullanan var mı? yok çünkü kendini kanıtlaması lazım. GLK sorunsuz mu? beklemek lazım. GLK 9 ileri vitesi nasıldır? hepsini zamanla göreceğiz. Ama q5 sorunsuzluğuyla kalitesiyle kendini kanıtladı. Hangi suv almalıyım? En iyi suv hangisi? 150 bin tl ye alınacak en iyi suv? diyenlere cevap Q5
  • fastandfurious 22-10-2015
    Sert hatlariyla cok tutmayan GLK nin yerini alan GLC Selefine göre 12cm uzamis 5cm genislemis 1 cm yuksemis. Bu da ic mekana yansimis. Ozellikle arka koltuktaki diz mesafesi 6cm artarak rahat yolculuklari garanti etmiş. İç mekan yeni C serisinden alinmis gibi ama sorun yok çünkü cok klas. Bagaj 550 lt ve buyuk esya bolmeleri var. Kullanimi cok rahat. Opsiyon olarak havali suspansiyon da varsa bagaj acilinca arkasi alcalabiliyor ve yukleme kolaylasiyor. Arac opsiyon off road paketiyle arazide de cok iddalı. Eski xantialardaki muthis havali sistemin cok daha teknolojik hali bu aracta opsiyon olarak var ve tum bu sistem elektronik olarak isletim sistemiyle ortak çalışıyor. Yukseklik ayari ve her tekerdeki bagimsiz havali sistem konfor ve arazi yetenegini ust duzey yapiyor. Tum modeller 4x4 ve 9 ileri sanzimanla satiliyor.350e haric. Onda 7ileri.Aerodinamik gelisim de kayda deger.0.3cw ile bir cok binek otomobilden bile iyi. 9 ileri sanziman ve eskisinden 80kg hafif olmasi yakiti yuzde20

Mercedes GLC ilanları

Mercedes GLC için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mercedes GLC ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mercedes GLC kullananlar tarafından oluşturulan Mercedes GLC kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mercedes GLC yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mercedes GLC nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mercedes GLC kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mercedes GLC şikayetlerini ve sorularını içerir.