Mercedes GL

Mercedes GL
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mercedes GL yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 20-07-2019
    Nadir ve havalı
  • eskisehirli 24-10-2016
    Mercedes GL 350 Bluetec

    "Erhan sana bi adres vereceğim öğle arası benim araçla oraya git.......... " cümlenin gerisini inanın hatırlamıyorum. Benim gibi bir otomobil delisi sıfır dev gibi bir Mercedes GL kullanacaktım sonuçta.Yıl 2014 ve o zaman 400bin TL ye alınmıştı araç şu an kesin 600bin olmuştur.
    Araca tırmanıp! koltuğa oturunca içimden geçen çekilin uleeen sesleriyle koldan vitesi d ye atıp usul usul sürmüş. Her boşlukta gazı köklemiş ve bu dev hayvanın gidişine hasta olmuştum bu koca jip spor araç tadında bir performans gösteriyordu. Bir de şaşılacak seviyede kapı kapanınca... dış dünyayla bağınız kopuyordu. Koltuk kol dayama yerleri o kadar rahat ve geniş geniş ki alıştığımız arabalar gibi siz sarmıyor tersine kral koltuğundaymış gibi yayıla yayıla sürüyorsunuz. Ne hızlanırken ne yavaşlarken ne vites değişiminde hiç mi sesi olmaz bir aracın. Enteresan bir deneyimdi. Bu arada araca meşhur bir ses sistemcide arka kamera takmıştık. (Evet arka kamerası yok bu aracın)

Mercedes GL ilanları

Mercedes GL için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mercedes GL ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mercedes GL kullananlar tarafından oluşturulan Mercedes GL kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mercedes GL yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mercedes GL nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mercedes GL kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mercedes GL şikayetlerini ve sorularını içerir.