Mercedes G Serisi

Mercedes G Serisi
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mercedes G Serisi 19/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 400 D MAGNETIC 6,993,500
2022 AMG G63 Performance 9,522,000

Mercedes G Serisi yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 30-04-2021
    Arkadaş çamura sokacağın jantını kıracağın araç pahalı olmayacak. Çok paran olsa da 3-4 milyonluk aracı arazide zorlamazsın diye düşünüyorum. Edit: Parayı bulursam fikrim değişebilir.
  • Anonim Kullanıcı 17-01-2017
    Sırf imaj olsun diye üretilen Mercedes modeli. Yoksa bu ağırlık, yükseklik, tasarım ve rüzgar direnciyle kesinlikle tüm rakiplerinden geride kalıyor. Hatta çok güçlü motorları ve özel amortisör tasarımları olmasa ne yolda durabilecek ne de 160 bile yapabilecek hali yok.
  • Anonim Kullanıcı 17-01-2017
    Ankaradaki bayide inceledim dışı başka içi başka bir araç.Dıştan 50 yıllık içi, döşemeleri konforu koltukları muhteşem. Ama ön camın 90 derece dik yapısı dışının eski havasını içeri direk yansıtıyor.

    Satış görevlisi aracı anlatırken buradan duvarı yıkıp çıkabilir yorumu yaptı ki sallamıyor yapar:) Araçtan tamamen sağlamlık hissi fışkırıyor. Amortisör strokları çok çok fazla yani yukardaki fotoğrafta da görüldüğü üzere tekerlekler her daim yerle temasta.
  • Anonim Kullanıcı 05-12-2016
    Lüks araç tamiri yapan bir ustanın söylediğine göre malzeme ve dayaniklik yönünden en iyisi buymuş..

Mercedes G Serisi ilanları

Mercedes G Serisi için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mercedes G Serisi ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mercedes G Serisi kullananlar tarafından oluşturulan Mercedes G Serisi kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mercedes G Serisi yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mercedes G Serisi nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mercedes G Serisi kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mercedes G Serisi şikayetlerini ve sorularını içerir.