Lada Samara

Lada Samara
14 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Lada Samara yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 09-09-2021
    Selamünaleyküm ben de 93 Lada samara var çukurlara girince çok sert karşılıyor Neden acaba amasörleri değiştim pek fazla bir şey değişmedi helezonlar olabilir mi sorunu
  • Anonim Kullanıcı 14-08-2019
    Ben arabaya fazla para vermek istemiyorum o yüzden lada samara almak istiyorum. Kullanıcıları olarak bana tavsiye edermisiniz
  • üye2113 19-05-2019
    Tam bir dağ keçisi
  • üye2113 19-05-2019
    2000 lerin başında 1991 samara almıştım 3 yıl kullandım.. ne muayene ne sigorta hiç bir şey yapmadım.kışın motor tapalarını patlattım yaz boyu o şekilde kullandım. Çalıştırmadan su koyup devam ediyordum. Varacağım yere vardığımda stop etmeden tekrar su koyuyordum. yeni aldığımda yağ göstergesi yanıyordu. bir elektrik işi için gittiğim elektrikçiye sordum yapar dedi önemsemedim. 3 ay sonra yağ değiştirmek istedim gittiğim yerde motorda yağ bulamadılar. Karterde kurumuş tortu çıktı. yağını koyduktan sonra araba adeta şaha kalktı.3 yılın sonunda biraz karla sattım..2016 da 1994 modelini aldım araba hala bende. muayene,sigorta yok. motor tapasının biri çürümeye bağlı su kaçırıyor. Şarz dinamosunda sorun var. ama aküyü şarz edip kullanıyorum. Muayene yaptırırsam iki yıl daha sorunsuz binerim.Kısaca günümüz şartlarında en uygun arabalar 30-40 bin lira. Daha eskisini alırsan tamircilere ve parçacılara çalışırsın. Ama lada samarada 5-6 bine alıp biraz da para harcarsan sorunsuz binersin. Parça fiyatlarına baktım. bedavadan biraz pahalı. mesela komple sıfır motor Her şey üstünde 7000-8000.. başka arabaya bakmak akıl işi değil.
  • Anonim Kullanıcı 15-06-2017
    Lada samara 1993 hecbek ladam ve ekonomik sağlam parçası ucuz memnunum
  • Anonim Kullanıcı 30-09-2016

    Lada Samara kullanıcı yorumları resim


    Donanım zengin diyorlar sanırım.
    Direksyon var, eğim ayarlı koltuk, yanan farlar, açılıp kapanabilen kapılar, kendinden silecekli, bulunduğunuz anı gösterebilen saat, topuzla değişebilen vites... Bi Adaptif hız sabitleyici eksik... Tamam tamam fiyatına göre sağlam araba.

Lada Samara ilanları

Lada Samara için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Lada Samara ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Lada Samara kullananlar tarafından oluşturulan Lada Samara kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Lada Samara yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Lada Samara nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Lada Samara kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Lada Samara şikayetlerini ve sorularını içerir.