Klacid

Klacid
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Klacid yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 04-06-2023
    20 tablet,10 gün...7 gün kullandım.Ağızda kireç tadı,karın ağrısı,bağırsak hareketi,ishal...ruhen daralma...bıraksam mı diye düşündüm.Ama doktora güvenerek devam edeceğim sanırım.
  • Anonim Kullanıcı 01-04-2023
    İnsan vucut dengesini bozacak kadar tehlikeli yanekileri var. Bütün vucudumu ağrılar sardı vucutda en önemli zararı böbrekleri zorluyor ödem yapıyor vucut sinir sistemini tetikliyor bel fıtığı olanlar kullanmasın Dr ler bu ilaçı nasıl yazıyor anlamıyorum. Rahatsızlığım unuttum ilaçın yan etkileri uğraşıyorum.
  • Anonim Kullanıcı 30-09-2022
    1 haftadan beri alıyorum azında kotu bir tat bırakması ve agız kurulugu yapıyor daha kotu oldum bu ilacı kullandığım dan beri miğde bulaltısu kusma ve asırı halsizlik tapıyo
  • Anonim Kullanıcı 17-03-2022
    Agızda köyü tat bırakıyor.akviger iltihabı için verildi.bogazım daha çok agrıdı içtim bir işe yaramadı.kötü rüyalar kabuslar gördüm.
  • Anonim Kullanıcı 11-03-2022
    Kovit sonra Dr verdi kanda enfeksiyon olduğu için birgün içtim kaplte çarpıntı kaşıntı ağızda kuruluk ve çok acı bir tat resmen hayatım kabusa dönmüş gibi tavsiye etmem kullanmayın sabah Dr gidip ilacı değiştireceğim
  • Anonim Kullanıcı 23-01-2022
    Doktor makrol yazmış,eczacı poşete bile bile Klacid koymuş,bir hafta kullandım hiçbir faydası nı görmedim,yeni farkına vardım,Yarın tekrar doktora gideceğim Ayrıca eczacı ilede hesaplaşmamız olacak.
    • Anonim Kullanıcı • 31-07-2023
      Klacid macro birebir syni
    • Anonim Kullanıcı • 07-02-2022
      İkiside aynı makrolid grubu antibakteriyel klaritromisin. Benimde kanda enfeksiyon var bakteriyel olabilir dedi yazdı kullandı ciddi bir kulak ağrısı başladı ilaç ya sinirlere hasar veriyor ya da kulağımda bir iltihap vardı onu olgunlaştırdı bilemiyorum.
  • Anonim Kullanıcı 16-10-2021
    Covid sonrasi şikayetlerden gitmiştim Dr Kanda enfeksiyon çıktı ve bu ilacı verdi ilk akşam ağzımda berbat bir tatla sabahı sabah ettim ikinci içişimde ise bir önceki gün düzelmeye başlayan bedenimde heryerime ağrı sardı boynundaki kaslar bile ağrıdı ve haptan bir daha içmedim ortalama 20 saat sonra ağrılarım hafifledi yani ilacı bırakınca daha iyi olmaya başladım resmen
  • üye2264 02-12-2019
    Şuan kullanıyorum 4 gün oldu ilk gün karın ağrısı ikinci gün salonda ışık kapalıyken bir gözün bana baktığını ama ışığı açtığımda kaybolduğunu gördüm üçüncü gün rüyamda rıdvan dilmen serdar ali çelikler feridun niğdelioglu çekirdek citliyordiuk sonra beni kovaladılar bu rüyayı görmeme sebep oldu 4.gün terledim başım döndü acillik oldum hee birde 4 gün boyunca da ağzımda acı bir tat bıraktı böyle paslı demir yalamış gibi kokusu ona benziyor tadı da aynıdır yani siz düşünün nasıl ilaç olduğunu ama 4 günde etkisi oldu şikayetlerim azaldı
  • Anonim Kullanıcı 17-08-2019
    akciger rahatsızlıklarında hiç bir faydasını görmedim dr baş. ilac verdi
  • Screwtape 12-03-2019
    2 hafta oldu hala bağırsaklar düzelmedi. Öksürüğü geçirdi ama çok mecbur olmadıkça cidden kullanmayın.
  • Vortex 06-03-2019
    Kendi dalında başarılı bulduğum ilaç. Ben de öyle ağızda acı tat falan da yapmadı. Kullanırken bağırsaklar çok bozulmadı ama sonrasında biraz dağılma oluyor. NGL probiyotik ile atlattım.
  • Springheel Jack 04-03-2019
    neredeyse 15 yıl sonra kullandığım ilk antibiyotik. Geçmeyen ciğerden derin öksürük sonrasında doktorun pnömoni yani zatüreye çevirebilir demesinden sonra mecburen kullanıdığım ilaç ilk günden itibaren karnım gurul gurul oldu. 2-3 gün çok fazla etkisini göremesem de sonrasında ciğerleri söküp attı sanırım. tam kutu bittiğinde yeni iyileşmiştim. Sonrasında tabi tüm flora bozulduğu için bol bol sirke yoğurt gibi probiyotik ürünler tükettim. 1-2 hafta sonrasında anca bağırsaklar toparlıyor. Mecbur kalmadıkça doktor yazmadıkça siz yine de antibiyotik kullanmayın.
Bu sayfa Klacid kullananlar tarafından oluşturulan Klacid kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Klacid Yan etkileri nelerdir? zayıflatır mı? Klacid nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Klacid kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Klacid şikayetlerini ve sorularını içerir.