Kia Venga

Kia Venga
13 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Kia Venga yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 01-09-2019
    kia venga ilk sahibiyim.debriyaj pompası ilk sene patladı.servis garantiye girmiyor dedi.koreye şikayet ettim.sorun gidermedi.sonra on iki kapı motorları bozuldu.dort cam bozuldu.tavan açılır cam bozuldu.sol arka çamurluk pas yapmaya başladı.sorunlarin hepsini bildirdim.donus bile olmadı.yine aradım hi hi tabi tabi dediler haram zıkkın ediyorum.
  • Anonim Kullanıcı 15-08-2019
    Çok memnunum iyi ki aldım şükürler olsun.
    Yakıt az gidiyor.ve sürüş, vites ve konfor dan dolayı 5 yıldız
  • Anonim Kullanıcı 22-01-2017
    2011 1.4 dizel sahibiyim geçen sene çok araba arasında karasız kaldıktan sonra çok araştırdım ve Vengayı seçtim araç al sat yapan biri olmadığımdan en az 5 yıl hatta daha da uzun yıllar işimi görecek bir araç olduğu için aldım. Öncelikle tasarımı gerçekten çok güzel orantılı zaten red dot ödüllü bir tasarım. Tasarım sadece görsel değil ergonomik olarakta çok iyi ayarlanmış motor en öne sığdırılmış dingil mesafeside çok uzun olunca her cm iç hacme yansımış. İçi dışardan hiç anlaşılmayacak kadar geniş ve ferah tavanı da çok yüksek.Bagaj da çok geniş bir çok sedan araçla aynı hacimdedi ama hepsinden daha kullanışlıdır çünkü hem ulaşması hem şekli çok fonsyonel. Sessiz, konforlu çok az yakan ortalama 6litre fiyatına göre alınabilecek en iyi arabalardan biri. C-max, b-max- scenic deneksiği yoktur kesinlikle. Herkese gönülrahatlığıyla tavsiye ederim.
    • Anonim Kullanıcı • 15-08-2019
      Ben 2012 kia venga kullanıyorum ve çok çok memnunuz tam bir aile arabası,ve yakıt 300km de 20 litre yakıyor ve dağ tepe gidiyoruz maşaallah çok güzel götürüyor otomatik vites ve 1.6 motor çekişi çok güzel herkese tavsiye ediyorum.
      İçi de konforlu ve büyük
    • Anonim Kullanıcı • 22-09-2017
      arkadasım bende venga almak istiyorum ama ikinci eli nasıl parca sorunu varmı bılmıyorum bilgin varsa paylasırsan sevinirim hayırlı gunler

Kia Venga ilanları

Kia Venga için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Kia Venga ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Kia Venga kullananlar tarafından oluşturulan Kia Venga kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Kia Venga yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Kia Venga nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Kia Venga kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Kia Venga şikayetlerini ve sorularını içerir.