Johnson - Johnson Acuvue OASYS

Johnson - Johnson Acuvue OASYS
8 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Johnson - Johnson Acuvue OASYS yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye2932 22-11-2023
    yaş oldu 35 gözlerde sıkıntılar çıkmaya başladı astigmat olduğu söylendi gözlük verdi kafada ufak olunca gözlükte yakışmıyor lens alayım diyorum kullanımı nasıl arkadaşlar ve tavsiye edeceğiniz bir lens markası var mı ?

    internetten araştırmamda burayı buldum ama https://lensoptikal.com/ sizden de fikir almak istiyorum.
    bu marka ürünler bu sitede mevcut
  • Anonim Kullanıcı 15-05-2017
    En sevdiğim lens markası. Gözümde var olduğunu hiçbir zaman hissetmedim fakat lensler kadar solüsyonların da önemi büyük. Aksi taktirde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bir de lenslerin belirlenen süre dışında kullanımını kesinlikle doğru bulmuyorum, en önem vermemiz gereken organlardan biri olan gözden bahsediyoruz, 1 ay geçtikten sonra biraz daha kullanayım nasıl olsa bir şey olmuyor diye düşünmeyin ileride ciddi göz problemlerine neden olabilir.
  • Sonufo 27-09-2016
    ne zamandır sorunsuz kullandığım lens markası gayet memnunum. 1 ayı geçirirsen sertleşiyor ama zaten 1 aylık diye satılıyor ben biraz daha uzatıyorum süreyi :D
  • Anonim Kullanıcı 21-01-2012
    kesinlikle j&j ın bi numaralı lensi , özellikle pc ekranında hiç rahatlsızlık vermiyor, lens çapı olarak da göz doktorunun önerdiği çap ile birebir tuttuğudnan tercih ediyorum. düzgün solüsyonlar 2 ay bile kullanılabiliyor.
  • anonim 01-03-2011
    acuvue advance dan bu seriye geçtim, gerçekten gözümde olduğunu unutuyorum , başarılı bir ürün olmuş
  • kullanan0 27-11-2010
    gözümü en az yoran lens markası , diğerlerinde akşam saatlerinde gözümde lens olduğunu hissettiren bir ağrı ve yanma oluyor , ama bu üründe gözümde lens olduğunu unutuyorum. 8.3ü de olsa iyi olurdu ama 8.4 le arasında çok fark yok

Johnson - Johnson Acuvue OASYS ilanları

Johnson - Johnson Acuvue OASYS için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Johnson - Johnson Acuvue OASYS ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Johnson - Johnson Acuvue OASYS kullananlar tarafından oluşturulan Johnson - Johnson Acuvue OASYS kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Johnson - Johnson Acuvue OASYS nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Johnson - Johnson Acuvue OASYS kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Johnson - Johnson Acuvue OASYS şikayetlerini ve sorularını içerir.