Jeep Wrangler

Jeep Wrangler
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Jeep Wrangler 29/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 2.0 272hp Rubicon 4x4 AT 4,152,450

Jeep Wrangler yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 26-01-2017
    Bu da taş gibi 4x4 sistemi Rock Trac çalışmasını gösteren video:
    Wrangler ön arka diferansiyel kilitleri dışında viraj demir çubuklarını da elektronik olarak devreden çıkararak tekerleklerini her şertta zemine uzatabiliyor.
  • Anonim Kullanıcı 26-01-2017
    tonlarca para verip yola çıktığınızda abi bu ne böyle gürültüden durulmuyor rüzgar sesi motor sesi bi de virajlara da hızlı giremiyorum yakıtı da çokmuş diyenlerin aracı değildir. Aslında yoldan çıkana kadar da pek iyi şeyler hissettirmez. Patileri toprakla buluşunca ise kendine gelir. Engebeleri tümsekleri siz görebilirsiniz ama o görmez. buradan da geçmez artık dediğiniz çok yerden hiç zorlanmadan geçer. birazcık arazi aracı bilgisi yeter. 2.8'ler biraz yavaş olsa da her türlü iş görür 4 litrelere gerek yoktur.

Jeep Wrangler ilanları

Jeep Wrangler için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Jeep Wrangler ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Jeep Wrangler kullananlar tarafından oluşturulan Jeep Wrangler kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Jeep Wrangler yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Jeep Wrangler nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Jeep Wrangler kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Jeep Wrangler şikayetlerini ve sorularını içerir.