Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace
10 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Jaguar F-Pace 20/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 SE 3,241,037
2022 R-DYNAMIC SE 3,354,907
2022 R-DYNAMIC HSE 3,696,517

Jaguar F-Pace yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 20-06-2017

    Jaguar F-Pace kullanıcı yorumları resim

    İşte bu jantlarına hastayım. R-line 22 inç
  • Anonim Kullanıcı 11-01-2017
    Tamamen aluminyum karosere sahip. Yepyeni bir fabrikada son teknolojilerle ve büyük yatırımlarla üretilmiş özel bir model...
    Jaguar F-Pace kullanıcı yorumları resim
  • Anonim Kullanıcı 29-12-2016
    Yorum yapan arkadaşlar aracı adınızdamı yorum yapıyorsunuz yoksa gördünüzdemi yorum yapıyorsunuz
    Ben bu arabadan satın aldım ve biniyorum Ben bu Jaguarı öncelikle Borusan oto aldı diye satın aldım şimdi Borusanla yazışmalarımı okuyun altta okuyacağınız Borusana attığım e mail

    Ayhan bey.
    Borusan İstinye tesislerini Aracım olan Land Rover Vouge aracımın yenisini almak için ziyaret ettim, Müşteri temsilciniz Ogan bey JAGUAR F-PACE Aracı bize tanıttı sağ olsun ilgiledi ve bize aracı sattı.
    Aracı aldığımızda aracın sağ arkasından gacırtı sesler gelmeye başladı sol kapısından ve torpidodan sesler geliyordu Ogan beye bildirdim kendisi bakıma geldiğinizde bakarız dedi. Daha sonra aracın ön camı çatladı ve aracı cam değişmesi için gönderdim gitmişken sesede bakılmasını istedim. 21/09/2016 tarihine randevu verdiler ve araç sekiz gün kaldı sonra araba üç ayrı kişi tarafından tecrübe edildi sorun yok dediler tam sekiz gün şimdi size soruyorum Jaguar alıyorsunuz ve aracınız sekiz gün hiç bilgi sahibi edinilmeden araçsız kalıyorsunuz ne arayan nede soran var, Sonra arabamı almaya geliyorum arabayı çalıştırıyorum haraket ettiğim anda sesin hiç kesilmediği hatta arabaya hiç işlem yapılmadığını anlıyorum Servisinizden bir yetkili geliyor tesis içinde tecrübe ediyoruz ve sesi nasıl duymadıklarına ve araç bitti diye beni oraya çağırıp tekrar oradan araçsız hiç ilgilenmeden oradan göndermelerine anlam veremedim ben BORUSANDAN JAGUAR ALDIM Beni müşteri temsilciniz Sibel hanım aradı merak etmeyin Volkan bey ben ilgileneceğim rahat olun dedi tamam dedim araba tekrar kaldı ve 01/10/2016 yani doğum günüm olan gün bana arabayı teslim edeceklerini söylediler bende program yaptım ne arayan oldu nede arabayı teslim eden Bugün yani 04/10/2016 günü araç hazır deniyor ve ben tekrar tesisinize geliyorum çok met edilen çok işlemler yaptık hiç ses yok denilen aracıma tekrar bindim bana teslim edecekleri arabaya köpük izolasyonu yapmışlar bütün kapı fitillerinden taşmış heryere bulaşmış bunlar ne dediğimde kusura bakmayın hallederiz oldu araçla yola çıktık araçta sesler devam ediyor ve bana söyledikleri laf aynen şu Volkan bey birde deneme sürüş aracımıza bakalım ses varmı kıyaslıyalım aracımı almadan tekrar oradan ayrıldım şimdi size soruyorum ben bu aracı oradan almalımıyım yoksa orda yakmalımıyım araba yarın iki hafta olacak orada böyle mağduriyeti ben hiçbir aracımda yaşamadım VOLVO AUDI MERCEDES RANGE ROVER RENAULT hiç birinde, Bana servis yetkiliniz Volkan bey her araç kasıntıda gacır gacır ses çıkartır diyor sattığınız hangi araçta gacır gucur ses olur ve o aracı kim alır .
    ,
    BEN NE YAPMALIYIM BU ARAÇTAN SOĞUDUM HAKSIZSAM ARABAMI GÖNDERİN HİÇ BİR İŞLEM YAPMAYIN
    Dönüş yapmanızı bekliyorum.

    Evet hala dönüş yapan olmadı ve sonuç arabayı değiştirelim dedim ve bana verilen teklif 118 000 Euro ya aldığım 4 aylık arabaya 85 000 Euro teklif ettiler şimdi size soruyorum 33 000 Euro x 3.7 tl =122 000 tl zarar adama demezlermi vay vicdansızlar birde BORUSANSINIZ ÖYLEMİ SİZE YAZIKLAR OLSUN
    • üye1584 • 04-10-2017
      Demekki sadece benim başıma gelmemiş.geçmiş olsun.
    • elise111s • 05-01-2017
      Pireye kızıp yorgan yakmayın. Bence gidin iyi bir ustaya, bu basit sorunlar çözülür. Aracı söküp takmaya gerek bırakmayacak sorunlara benziyor en azından bi denersiniz. 200-300 verdikten sonra illaki çözerler. Ustaya da dersiniz garantiyi bozacak şekilde müdahale gözükmesin diye oldu bitti. Güzelim aracınızı zararına satmayın.
    • sub_ist • 29-12-2016
      Araçtaki sorunlar bi yana. Size olan tutumları çok yanlış olmuş. Çıtırtı gıcırtı sesleri maalesef yeni jaguar ların ortak sorunu. Xe de aynı sorunların olduğunu biliyorum
  • cardanadam 12-12-2016
    20 inçten küçük jantla tüm güzelliğini yitiren araç. Aslında sadece r-sportun 22lik siyah jantlarıyla güzel duruyor bence.
  • ercansarar 10-11-2016
    Sportif Fordlarda çok sevdiğim virajda gazdan çekince burnun içeri girmesi durumu F-Pace'de de fazlasıyla var. Bu hem aracın doğası hem de tork vektörleme gibi çalışan 4x4 sisteminden kaynaklı sanırım. Yani bir viraja daha gözü kara girebiliyorsunuz. Baktınız araç dışa açılacak gazdan biraz çekip hızla çizgisine döndürebiliyorsunuz. Üstelik direksyon komutları inanılmaz direkt. İnanması zor ama bir Boxster gibi. Tüm bu sportif özellikler bir yana 22 inç jantlara rağmen sürüşü sert değil tam aksine yumuşak darbe emişi çok sofistike. Jantlar 22 ama yanak kalınlıkları birçok rakip suvdan x5 range vb fazla.
  • po_kem 07-11-2016
    Yanına yaklaşıp içini dışını inceleyince ne kadar hayvani olduğunu anlıyorsunuz. Bagajı da ( tam boy yedek lastik yoksa ) devasa. (Ben tam boy lastiksizinin bagajını görmüş oha demiştim. Ama tam boy yedek lastikle internet fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla bagajda iğrenç bir çıkıntı oluşmuş.
  • focalsub 07-11-2016
    İçine bindiğinizde ben önce arkasını merak ederim ilk dikkatimi çeken arka koltukların yanındaki cam açma kumandasına benzer düğme oldu. Koltuk sırtlık ayarını bu düğme ile elektrikli olarak yapabiliyorsunuz. Vay be...
  • EmirYildiz 04-11-2016
    İçi şık ama alt gözden uzak taraflarda malzemeler kalitesiz. özellikle ön koltukların arasındaki alanda kullanılan plastikler çok kalitesiz.
  • daklan 02-11-2016
    En dinamik premium suv. Virajı direksiyonu spor bir araçtan farklı değil.
  • korfez41 30-10-2016
    Tasarımı büyük jantlarla ve özellikle r-sport paketle muhteşem.
  • sub_ist 24-10-2016
    Anahtarın yanında bir de plastik bileklikle satılan araç. Siyah şık bileklik içinde pil içermeyen bir chip barındırıyor ve aracı bu bileklikle açıp kilitleyebiliyorsunuz. Mesela plaja tek başınıza giderken sağa sola bırakamadğınız anahtar yerine böyle bir çözümünüz olması çok iyi.

Jaguar F-Pace ilanları

Jaguar F-Pace için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Jaguar F-Pace ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Jaguar F-Pace kullananlar tarafından oluşturulan Jaguar F-Pace kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Jaguar F-Pace yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Jaguar F-Pace nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Jaguar F-Pace kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Jaguar F-Pace şikayetlerini ve sorularını içerir.