Mercedes A Serisi

Mercedes A Serisi
11 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mercedes A Serisi 29/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 AMG A45 4MATIC+ Performance 2,788,500
2022 A200 AMG+ 1.4 163HP 1,030,000
2022 A200 Sedan AMG+ 1,051,000

Mercedes A Serisi özellikleri

W177 Kasa kodlu 4. Nesil A serisi 2018 yılından itibaren Türkiye'de satışta

Mercedes A Serisi yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 14-05-2018
    Dışı 3.nesilden çok farklı yapıda değil ama iç mekan muhteşem bir ambians barındırıyor. Hele ki büyük ekranlar opsiyona eklenip de alınırsa bir CLS içinde hissettirebiliyor.
  • elise111s 14-05-2018
    İlk nesle göre 4.5 cm genişleyip 23 cm uzadı ama hala 383cm uzunluğuyla b segmenti boyutlarında. Fakat her ne kadar b segmenti gibi gözükse de artık onu bir Focus rakibi olarak görebiliriz. Çünkü iç mekan genişliği ve artık ön konsolun dönemin E serisini aratmayan kalitesiyle çok daha olgun bir tarz ve yapıda ki B segmenti araçlarla dış uzunluk haricinde pek de karşılaştırılabilir bir yapısı yok.
    Link

    Mercedes ilk serisindeki kötü imajı w169 kodlu bu seriyle kırmak istemiş. (İlk serinin sevimli fakat Mercedes'e aykırı iç mekanı) Link Fakat bunu malzeme kalitesini arttırararak değil dış tasarımını tamamen değiştirerek sağlayabilirdi ki nitekim 3. ve 4.nesiller bu mantık çerçevesinde klasik a serisi tarzından uzaklaşarak ancak bu amaca ulaşabildi.
  • elise111s 14-05-2018
    Meşhur geyik testilye ünlenen araç. İşin açıkcası Adac'ın slalom ve geyik testlerindeki tehlikeli tavrıyla hatta Almaya'da yine bir slalom testinde attığı taklayla geyik testini de meşhur etmiştir.
    Reklamın kötüsü olmaz derler evet çok kişi A Serisini tanıdı ama bu imajla Mercedes Markasına büyük zarar verdi. Zaten sonraki w169 kasayı saymazsak artık daha geniş ve alçak A Serileri üretiliyor ve eski tarza dönülmeyeceği de aşikar.
    Gelelim ilk nesil A-Serisi'ne... Bu ilk seri Mercedes'in birçok ilkini de beraberinde getirdi. Mercedes ilk kez bir negatif bir imajla bolca haber oldu, ilk kez b segmenti boyutlarında bir araç üretti, ilk kez klasik Mercedes tarzının dışında kullanışlı bir şehir arabası tarzına büründü, ilk kez otomatikleştirilmiş manuel şanzımanı bu seride sundu...
    İlk A serisi geyik testindeki tehlikeli tavrından sonra derhal olaya müdahelele etti ve tüm a serilerinde ESP'yi standart olarak sundu ve daha dar yanaklı lastikler kullanmaya başladı. Bu iki müdahele aracın tüm tavrını değiştirip, viraj tutumunu uysallaştırdı. Aslına bakılırsa özellikle yeni boyutları değişen lastik ölçüleri ve esp'si ile yol tutuşu gayet başarılı bir araç olmasına rağmen öyle bir imajı varki bunu kırabilmek çok zor. Aracın içine geçtiğimizde yuvarlak ve dalgalı formlar, sempatik bir hava yaratarak yepyeni bir Mercedes imajı oluşturuyor. İç genişlikler kesinlikle şok edici derece ferah. Hem tek hacimli yapının hacimsel olarak büyük yapısı hem de kullanılan malzemelerin küçük boyultarı tüm yolcuların rahatını sağlayabiliyor. Hele ki Long versyonlarında arka genişlikler Skoda Superb'i kıskandıracak türden. Bkz: Link
    İç mekan malzeme kalitesi bir Mercedes'ten ziyade dönemin c segmenti araçları ile yakın seviyede diyebiliriz. Türkiye'de a140, a160 ve a170cdi olarak satıştaydı. Ve 20 yıl önceki o samimi dönemlerde a140 1400cc, a160 1600cc, ve a170 cdi ise 1700 cc idi... Malum şimdi rakamlar başka motor başka (Gerçi yadırgamıyorum, 0-dan 100'e 4.2 sn 'de çıkan 381hp'lik 2000cc A45AMG'nin adı A200AMG olsa daha garip olurdu.) Genel olarak kısa uzunluğu, geniş görüş açıları ve geniş iç mekanıyla başarılı bir portre çizmesine rağmen üzerindeki "takla" imajıyla kendisine hep süpheyle bakılmaya mahkum kalmış bir araç diyebiliriz...
  • _hkeskinterik_ 12-12-2016
    İlk a serisi mercedese çok zarar verdi.
  • Anonim Kullanıcı 17-10-2016
    Ek olarak bindiğim araç Amg pakette yok yok çok dolu bir araç.

    Çok iyi bir ses sistemi var
    hız sabitleyici anahtarsız giriş yağmur far sensörü vs... gibi şeyleri saymıyorum onlar zaten var. Ben özel donanımların listesini yazıyorum.
    AMG ye özel alçak ve de konforlu özel bir amortisör sistemi var mesela.
    Yine AMG'ye özel keskin direksiyon sistemi

    çift çıkışlı AMG spor egzoz sistemi
    Isı izolasyonlu camlar
    Panoramik açılır cam tavan
    Aydınlatmalı kapı eşikleri
    Katlanan arka koltuk sırtlıkları (Her Mercedeste standart olmaz)
    Konsantrasyon kaybı yardımcısı
    Çarpışma sensörlü merkezi kilit sistemi
    HOLD fonksiyonuna sahip, adaptif fren sistemi
    Geri Görüş Kamerası
    Aktif Park Yardımcısı
    Aktif Fren Yardımcısı
    Sürücü diz hava yastığı
    Lastik basınç kontrol sistemi
    Fren balatası aşınma göstergesi
    LED Yüksek Performanslı Farlar
    Kaza durumunda acil aydınlatma fonksiyonu
    Çalışmayan ampul uyarısı
    ECO Start/Stop Fonksiyonu
    DYNAMIC SELECT
    Elektrikli park freni
    nappa deri direksiyon
    7G-DCT çift kavramalı otomatik şanzıman
  • pianowhite 17-10-2016
    Tipinden beklenmeyecek şekilde yola yapışıyor dönüşlerde yana yatma çok az ve yol tutuşu hiç ummadığım kadar çok. Gidişi 156 hp ile çok iyi (Kullanmadım ama a200ün yan koltuğundaydım) Arkası da geniş ve çözümü basittir kesin ama bagaj kapanınca çıkan o iğrenç plaka sesi sanırım hiç yok lup diye kapanıyor. DedimMercedes işte bunu bile düşünmüşler.

Mercedes A Serisi ilanları

Mercedes A Serisi için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mercedes A Serisi ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mercedes A Serisi kullananlar tarafından oluşturulan Mercedes A Serisi kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mercedes A Serisi yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mercedes A Serisi nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mercedes A Serisi kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mercedes A Serisi şikayetlerini ve sorularını içerir.