Hyundai Genesis Coupe

Hyundai Genesis Coupe
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Hyundai Genesis Coupe yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Bowler 30-09-2016
    İlk çıktığında özellik ve performansına göre fiyatı gayet uygundu. Tasarımı zaten görüldüğü üzere çok başarılı.

    Sürüşü hakkında söyleyebileceklerim çok çok ahım şahım şeyler değil ama bi kere arkadan çekişli 210hp+ bir araç ne kadar keyifsiz olabilir. Yüksek torkla beraber ufak virazjları driftsiz dönmemek ayıp. Bunu otomatikte yapacaksanız zamansız vites değişimlerine dikkat etmek gerek ama manuele alırsanız hiç sıkıntı yok. Bu arada manuel mod orta üstü devirlerde vites düşürmüyor desem yeridir. Modası geçmiş bir şanzıman ve de yazılım var. Sıfır 100 benim 0-100km/s 6.7 saniye civarı standardı 8.2sn (otomatik). Turbo motor modifiyeye müsait. Rahatça 270hp mümkün.

    Motor sesi spor egsozla biraz iyileşiyor. Standardı ses kuru gürültü. Şu an 65 - 70bin TL'ye alınabilecek spor otomobillerin başında geliyor.

Hyundai Genesis Coupe ilanları

Hyundai Genesis Coupe için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Hyundai Genesis Coupe ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Hyundai Genesis Coupe kullananlar tarafından oluşturulan Hyundai Genesis Coupe kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Hyundai Genesis Coupe yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Hyundai Genesis Coupe nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Hyundai Genesis Coupe kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Hyundai Genesis Coupe şikayetlerini ve sorularını içerir.