Honda Shuttle

Honda Shuttle
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Honda Shuttle yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye1371 02-12-2016
    Merhaba 1998 mod ve 2.3 motorlu olanlarda yedek parça temini hususunda bilgisi olanlar paylaşırsa menmun olurum.
    • Anonim Kullanıcı • 21-12-2016
      Yürüyen ve motor Türkyie'de bulunuyor. Sıkıntı yok zaten accrod ya da civic ile ortak parçalar %90'ı. Kaporta, camlar, aksesuarlar için ebay işe yarıyor. Ya da servisten isteteceksiniz.
      Araç çok kaliteli bir Japon içi aşırı geniş, motoru bildiğimiz sağlam Honda motoru bakımı aksatılmadıysa 200bin kilometreler daha yeni sayılır bu motora.
  • Anonim Kullanıcı 30-11-2016
    Yakıt konusuna gelirsek 2000_2500 devir arası 25 krs/km.lpg..bu araba gerçekten çok sağlam.amerika için üretilmiş ,kesinlikle tofascilar renocular için bir araba değildir.gerçek konfor ve sürüş keyfi vardır.otomobil değil araba diye bir söz vardır ya.shuttle için bunu diyebilirim.gunumuz kullan at otolarindan değil..tabiki yerli arabalar kadar parçası ucuz değil ama değişen parçasının ömrü en az 5 kat fazla.
  • Anonim Kullanıcı 30-11-2016
    Ben uzun yillardan beri kullanıyorum.fiyat performans açısından rakibi yok.150.000 tl lik arabalar kadar konforlu.kullanım olarak çok ferah.açıkçası bir audi golf veya opel gibi araçlara bindiğimde kendimi sıkışmış hatta bunalmış hissinde buluyorum.
  • ksn_adn 20-10-2016
    Sahibinden de ikinci el 2001 modelleri falan gayet uygun fiyata var. 2.2 beniznli ve tüplü genelde. Vergisi yakıtı sanıldığı kadar çok değilmiş. Honda Shuttle kullanan biri varsa yorum yazsın lütfen.
    • Anonim Kullanıcı • 30-06-2022
      Bu araçlardan Türkiye de sadece 995 adet var 97 98 99 model girişi var aşağı yukarı modeli yoktur. Çok sağlam araç tır fakat kaporta ve aydınlatma ürün tedariği maalesef zor.

Honda Shuttle ilanları

Honda Shuttle için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Honda Shuttle ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Honda Shuttle kullananlar tarafından oluşturulan Honda Shuttle kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Honda Shuttle yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Honda Shuttle nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Honda Shuttle kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Honda Shuttle şikayetlerini ve sorularını içerir.