Honda Civic

Honda Civic
101 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Honda Civic 29/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 Sedan 1.5 VTEC Turbo ECO Otm Premium 771,800
2022 Sedan 1.5 VTEC Turbo ECO Otm Elegance 845,900
2022 Sedan 1.5 VTEC Turbo ECO Otm Executive+ 916,300

Honda Civic özellikleri

10. Nesil Yeni Honda Civic 2016 yılından beri üretilmekte olup 2022 yılında yerini yeni kasaya bırakacak.

Honda Civic yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 10-07-2021
    octavia ile fiyat farkı belirgin bu fiyat farkını oluşturacak ne gibi farklar var
  • Mr. Fabulous 24-04-2021
    corolladan daha kaliteli olmasına karşın fiyatları çok daha yukarıdan başlıyor.
  • ironfist 28-01-2019
    Tüm Sedan seçenekleri ile özellikleri bulabilirsiniz.


     Honda civic 2019 user reviews

     Honda civic 2019 user reviews

     Honda civic 2019 user reviews
  • elise111s 10-01-2019
    Makyaj gördü tamponlar vs değişti ve Sport paket eklendi. Ayrıca Civic ile ilgili kimsenin kaporta sorunu kafasında sorun olmasın. Çok sulandırıldi ve abartildi bu durum. Her araçta yok olanlar da serviste 10dk da ömürlük düzeltiliyor.
  • Anonim Kullanıcı 02-11-2017
    En başarılı civic serisi
  • Anonim Kullanıcı 23-09-2017
    YA KİME İANACAĞIMI ŞAŞIRDIM BENDE 2013 YILINDA HONDA ALDIM BEN 3,5 YIL KULLANDIM ARAÇTA BU YAZILANANLARIN HİÇ BİRİNİ YAŞAMADIM ŞİMDİ YENİ HONDA CİVİC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA YORUMLARI OKUDUKCA ALIP ALMAMAKTA KARARSIZIM NEYAPMALIYM
  • Anonim Kullanıcı 06-09-2017
    Chip ile 225 hp ye çıkıyor ve eski Type'r'lardan güçlü. CVT yerine eski kasa civiclerdeki 6 ileri kısa geçişli manuel şanzımanı olsaydı bi de Coilover...Çok güzel makina olurdu...
  • Anonim Kullanıcı 06-08-2017
    Yeni siparis bakalim hayirlisi
  • Anonim Kullanıcı 02-08-2017
    şubat 2017 de elegance model civicimi tesli aldım,6 aydır kullanıyorum en az 6 defa servise gittim,yaşadıklarımı özetle anlatayım, aldığımın 2.günü direksiyon simiti deri kaplamasında 2 cm lik zedelenme ve ön yolcu koltuğu kılıfının oturma yerinden yırtık oldugunu farkettim,servise gittim koltuk kılfı değişti ama oda bakıldığında idarelik yapılmış gibi duruyor,direksiyon kılıfı dan hiç bahsetmedim alışırım diyip, aracım 1. ayında sabah bazen ilk marş almamaya başladı,servisi aradım araç yeni haliyle aküde yeni odandır dediler,3. ayında motor soğukken gaza hafif basınca ön kısımdan irrite edici bir tırrr sesi gelmeye başladı,arac ısınınca kayboluyordu,serviste bi sıkıntı bulamadık ön takımları sıkıştırdık ama ediler,4. ayında benzin kapagı arac kılıtleyınce tak diye atmaya başladı,acık sekılde dolasmaya basladım,serviste dişlisine ayar verdi k dedile,aynı sorun 3 defa daha oldu,4. servise gidisimde kapak siparis ettiler,hala arayacaklarda değiştirecegiz..5. ayında yağur sensoru az cisede deli gibi çalışmaya başladı,serviste yar verdik dediler,5. ayı içerisinde yolcu tarafı cam asagı ınerken arada cizz sesi vermeye başladı ,6. ayında daha onceki sogukken gelen tırrtt sesinden başka arac soguk sıcak faketmezken hafif gaza basınca cizrtttrtt diye ön kısımdan araç içinde müthis rahatsızlık veren bir ses olustu. bugunde onun için servise giseceğim,,bunların dışında araç yol tutus surus yakıt çok iyi..
    ben 3 nesıldır honda kullanıyorum,çınarlık bir markanın böyle bir arabayı bana teslim etmesi bütün düşüncelerimi değiştirdi,banamı rasladı diyorum ama honda da rastlantı olmaması lazım,demek kalitesi değişmiş,6 aydır 6 nın uzerınde servise gittim,işim gereği çok vaktimde yok,sorunsuzdur diye aldıgım etrafım hava attıgım arac için arkadaslarımda dalga gecer oldu,yine servise mi diyorlar,patronumlada kötü olucam yakında .fazla uzatmayayım bu kadar sorun bence işcilik ten kaynaklanıyor , honda artık türkiyede araç üretmesin,yapamıyoruz olmuyor..
  • Anonim Kullanıcı 25-07-2017
    Arkadaşlar 2017 model honda civic almayı düşünüyorum yakıt konusunda nasıl bilgi verseniz
  • Anonim Kullanıcı 17-07-2017
    Merhaba, ben 2013 Civic Sedan'ı 0 aldım. Tam otomatik, LPG'si servisten. Halen kullanıyorum.
    Aracı 1-2 sene kullanırken iyi geldi fakat Toyota Corolla benzinliyi deneyince gördüm ki arada çok fark varmış.. Aynı şekilde Volkwagen Jetta veya Golf ile..
    Honda dünyanın birkaç en iyi motor üreticiyken maalesef TR'de bu Civicleri 125 beygire düşürmüş 2006'dan itibaren. Bu yüzden
    1. Motor sesi içeride berbat yüksek.. Hele yokuşlarda gaza basınca araç 120 km'den sonra korkunç bağırıyor fakat GİTMİYOR ya da ağır kalıyor.
    2. Vites geçişlerinden önce gaza basınca motor boğulurcasına böğürüyor..
    Bunları önceden bilseydim kesinlikle yanaşmazdım. Bir daha da Honda almam, alırsam yurtdışından alırım.
  • Anonim Kullanıcı 20-06-2017
    Arkadaşlar şimdi Ben acıkcası hondayı sevmeyen Biriydim Ama merak ettim 10. Nelisi Benim gerçekten Dikatimi Cok cekti test sürüşü yaptım acıkcası bana göre Arkaya baktımız Dikiz aynası Ve performans acısından zayıf
    • Anonim Kullanıcı • 27-02-2018
      Valla su honda alip almama konusunda kararsiz kaldim yorumlara bakinca kimi ustani kusturursun diyor cok iyi diyor kimide cok kotu yorumlar yapıyor cozemedim
  • Anonim Kullanıcı 19-04-2017
    Aracımı 2 hafta önce honda artıdan aldım. Elegance lpg cvt (otomatik) paket.
    Önce gördüğüm eksileri yazayım.
    Elegance paketin yol bilgisayarı ekranı çok dandik ve yavaş çalışıyo.
    4000 Devirden sonra evet bağırıyo. Fakat çıkan ses tok ve gür bir motor sesi olduğu için beni rahatsız etmedi.
    Stepne yok. Onun yerine tamir kiti var. Henüz kullanmadım ama sanki kullanmak zorunda kalırsam başımı ağırtacakmış gibi hissediyorum.
    Ani hızlanması çok iyi değil.

    Gelelim iyi yönlerine.
    Ben 1,88 boyundayım. Kardeşim 1,95. Ikimiz arka arkaya çok rahat sığıyoruz. Içerdeki malzeme kalitesi ve işçilik iyi. Vitesin konumlandırıldığı yer çok güzel. Kolunuz aşağı sarkmadan çok rahat yolculuk yapabiliyosunuz. Bagajı geniş. Kliması çok iyi.
    Teknik özelliklere gelirsek;
    Tüm sıfır araçlar ilk 1000 km ye kadar biraz fazla yakıt tüketir daha sonraları düşer. Ben de malum araç yeni olduğu için biraz agresif kullandım. Şu an ki lpg yakıtı istanbul içi trafiğinde 35 kuruş civarında. Normal kullanımda 25 27 kuruş civarına düşer diye tahmin ediyorum.
    Arkadaşlar eğer ralli yapmayı düşünüyosanız bu araç sizi tatmin etmez. Kalkışları çok seri değil. S modu biraz durumu kurtarıyor ama bu aracın gerçek perfotmansını yüksek devirlerde fark edersiniz. Yani 100 km yi geçtikten sonra ki performansı ile 100 km altı performansı çok farklı. Çünkü bu arabada turbo yok. Eğer alt devirlerden de aynı tadı almak istiyosanız 1,5 turbo motor rs modeline bakın. Fakat onda da 210 limitör var. 210 Üstü için limitörü kırdırmanız lazım. 1,6 Larda limitör yok. Kısacası rallici değilseniz motor sizi fazlasıyla tatmin eder. Normal kullanımda vites geçişi diye bişey yoktur. Kullanımı çok keyifli ve kolay bi araçtır. Yalıtımı gayet başarılı. Yol sesini almaz. güzelliğine bişey diyemem. Görecelidir. Benim gibi çok beğenenler olduğu gibi iğrenç olduğunu söyleyenler de var.
    Tavsiye eder miyim? kesinlikle EVET.
    • Anonim Kullanıcı • 14-05-2017
      Aracın içinde küçük bi paketin içinde 4 parça aparat vardı.ne işe yaradığını anlamadım.araca ait mi değiş mi onu bile bilmiyorum.kıskaç tarzı bişey.bilginiz var mı?
  • Anonim Kullanıcı 12-04-2017
    Bu otomobilin ön koltuklarında bile genişlik var. İç çok ferah, cvt çok rahat ve aşırı sessiz bir otomobil olmuş. Direksiyon hem tasarım hem ele oturma olarak sportif ve keyifli sürüş sağlıyor.Bagaj şu anki aracım Octaviadan farklı gözükmüyor çok genişti.
  • elise111s 10-04-2017
    Göreceli güzellik...

    Spor araç edasına sahip araç. 8.2 sn lik 0-100 değeri ve cvt şanzımanla warm hatch olması bile zor.

    Civic RS'i spor otomobil olarak değerlendirip alırsanız mutsuz edebilir.
    Aile aracı olarak alınırsa da performansı fazlasıyla keyif verir.
    Ama kötü mü kesinlikle hayır. İçi çok geniş.Bagajı geniş(520 litre) Kullanışlı, sorunsuz. Gücüne göre tüketimi düşük. Test verileri ortalama 7.5 litre. Fiyat uygun...
  • Anonim Kullanıcı 23-03-2017
    wolksvagenden civice geçince bolca rüzgar ve yol sesi olduğunu duyuyorsunuz ama işin garibi hemen alışıyor insan ve sessiz bile gelmeye başlıyor zamanla farklı bir yalıtım hissi var. Sürüşü 2002 golften daha keyifli motoru daha iyi yakıtı bi tık daha iyi üst devirleri çok keyif veriyor. İçi daha geniş. iç mekandaki malzeme kalitesi golften düşük golfte her detay işçilikli ve 2002 olmasına rağmen herşey yerli yerinde ve sorunsuz çalışıyordu bu biraz daha yıpranmış durumda ama kullanımdan da farkeder tabi. Genel olarak Golf'den daha keyifli ve geniş bir araç.Ama kalite olarak biraz zayıf.
  • Anonim Kullanıcı 03-03-2017
    objektif olmaya çalışıcam,2017 şubat ayında 1.6 benzinli elegance model olarak aracı aldım,1000 km de şuanda.yaklaşık 600 km istanbul içi 400 km si otoban da olmak üzere ortalama yakıt tüketimi 8.6 ,karma olarak kullanım şekliniz nasıl olursa olsun 8 ile 9.5 arasına bir değerle bu araçla dolaşırsınız diye düşünüyorum,,araç yol tutuşu,konforu bence mükemmel,otoyolda 150 km de olduğunuzu göstergeye bakmasanız anlamazsınız,, 125 ps motor çok sessiz çalışıyor ama performansı üst seviyede değil ancak standart altı kesinlikle değil,çekmiyo gitmiyo diyenlere inanmayın,4000 devir üzeri cok bağırıyor eleştirisi de karalama bence,evet biraz bağırıyor ancak bu ses aracın kaslı yapısına yakışmıcak boş bir gürültü değil,birde o devir üzeri bağırmayan araçmı var,araç içi dizaynı çok başarılı ancak işcilik kötü,sonradan farkettim direksiyon korna üstü deri malzemede 2 cm lik anahtar cizigi gibi zedelenme vardı,ön yolcu koltuğu oturma yeri kenardan sıyrılmış kılıf altı sarı sünger gözüküyo,bana mı rasladı bu iki olay blmiyorum ama çok can sıkıcı bişi.
    sonuç: olarak araçtan çok memnunum
    öneri: alıcagınız aracın içini 4-5 arkadaşınızla detaylı inceleyin.
  • Anonim Kullanıcı 19-02-2017
    2017 şubat ayında aldım aracımı. Gayet memnunum çok konforlu bir araç. yakıt tüketimi 2. depodan itibaren çok hoşuma gitti lpg 2.15tl den aldım 2.20 krş yaktı. performans tatmin edici fakat devir 4000 geçince motordan ses baya geliyor ( bundan önceki aracım tdi idi ) fakat o ses mutlu edici bir ses. aracım cvt ve konforlu bir sürüş sağlıyor. 1bir eksisi var fakat segmentine göre bir tık daha iyi bence. Alacak herkese hayırlı olsun şimdiden
  • Anonim Kullanıcı 09-02-2017
    Sağından, solundan, önünden, arkasından tıkırtısı eksik olmaz, süspansyonları biraz sesli çalışır. bol rüzgar sesi alır. ama içi geniştir çekişi çok iyi ve motor sesi çok güzeldir.
  • Anonim Kullanıcı 07-02-2017
    3 yıl kullandım çok sağlam araç
  • Anonim Kullanıcı 25-01-2017
    yenilerinden daha konforlu.çok hızlı.içi acayip geniş
  • Anonim Kullanıcı 07-01-2017
    Önceki neslin 120 hplik gücü biraz düşmüş gözükse de yeni güç tork eğrisi tam tersi bir performans artısı hissettiriyor. Sürüşü klasik Honda, yumuşak pedallar yumuşak direksiyon. Pürüzsüz ve yumuşak sürüş keyfi...
  • Anonim Kullanıcı 25-12-2016
    Kullananlar ses yalıtımı iyileştirilmiş ama golf lada değiş dese de yalıtım olarak sınıf lideri olduğu açıklanmış. (Nvc mi nhc standardına göre)
    • Anonim Kullanıcı • 06-01-2017
      Honda civic cvt Eco Executive beyaz çiftkurtlar'dan aldım seramik+ön kaput filmi+ cam filmi+ alt ziftleme 1500TL ödedim. Orjinal paspas ve bagaj havuzu HEDİYE
  • Anonim Kullanıcı 05-12-2016
    2012 elegance donanımsal olarak yeni elegance'dan daha iyi bence.
    1 - 2012'de Arka koltukta şaft yüksekliği yok. Yeni eleganceda var. Böylece arka koltukta 3 kişinin rahat oturması zorlaşıyor.
    2 - 2012'de krom kapı kolları var. yenisinde ise bu durum daha üst modelde sunulmuş
    3 - 2012'de hız limiti ayarlayıcı var (ASL) yenisinde ise bu özellik daha üst modelde sunuşmuş
    4 - Ön tampon çamurluk köşesindeki far/sinyal ülkemizde en çok ve en çabuk hasar görecek yer. Servislere gün doğdu.
    2012'ye göre donanımsal olarak ekstra bir şey yok. ilave 40.000 tl para vermeye değmez
  • Anonim Kullanıcı 05-12-2016
    Tİpi, 90 larda çekilip, 2020'li yılları gösteren filmlerde gözüken otomobil tasarımları gibi olmuş.
  • lekayankara 30-11-2016
    honda dizel motora el attıysa hakkını verir en iyisini yapar demiştim. hakkaten öyle bir motor olmuş. en başta klasik dizel sesi yerine neredeyse benzinli motor sesi edası var. devirlenme hızı ve sessizliği çok iyi. Hızlanması tork ve güç bandı geniş, şehir içi hızlı ekonomik olmayan tempoyla 6 litre ortalama honda dizelin büyük başarısı.
  • aosmandinc 24-11-2016
    Önceki kasadaki 1.6 125hp'lik motor yeni kasada da kullanılıyor ve bu motor sadece 6 binTL farkla standart LPG'li olarak da alınabiliyor. bence kesinlikle lpg'li alınmalı. Çünkü hem fiyat ffarkı çok değil hem garanti sorunu yok hem de lpg butonu falan aracın orjinal butonu gibi. Üstelik dışarda yaptırma lpglerden en büyük farkı motrdaki 25 parçanın lpg'ye uyumlu olarak farklılaştırılması. Bu da verimlilik ve sorunsuzluk demek...
  • mutevellit 24-11-2016
    Arkada birçok rakibinde olmayan daha konforlu, sportif ve güvenli özellikler sağlayan bağımsız arka süspansyon sistemiyle fark yaratıyor. Üstelik burulma çubuklu(torsiyon) sisteme göre fazla yer kaplayan bu sisteme rağmen sedanı 519litre bagaja sahip ve arka koltuk diz mesafesi de muhteşem. Üzerinde çok çalışılmış bir araç.
  • golfbmt 24-11-2016
    Yalıtım konusunda hala ilerlemesi gerekiyor.
  • HuseyinKorkmaz05 23-11-2016
    2014 civic hb dizel 120hp kullanıcısıyım. 62bin tlye sıfır almıştım şu an bu özelliklerde bir araç 90-100bin civarında. 2014 olmasına rağmen teknolojik olarak vede motor olarak çok iyi. Şu an satılan modellerin çoğundan hala öndedir. Dışardan çok büyük gözükmese de içi arka koltuklarındaki genişlikleri çok iyi. Bagajı birçok sedanla aynı büyüklükte.410litre hacmi var. Aracımdan her yönden memnunum. Yol tutuşu da muhteşem mesela. Virajlarda yarış aracı gibi yapışıyor heleki asfaltta eski tozlu değilse kesinlikle kaymayla alakası yok aracın. Viraj ne kadar sert olursa olsun direkyonu döndür o istediğin yöne gidiyor. Vites geçişleri de muhteşem kısa ve net buda çok keyif veriyor. Son süratinin de dizelle alakası yok rahat 220 yapıyor. Konforu çok iyi yalıtımı da eski civiclere göre iyi. Dizel Civic'i herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • KarakasKamil 03-11-2016
    Arkası superbden farksız diz mesafesine sahip. Patron arabası bile olur.
  • ziya_kn 24-10-2016
    Sedan kasasında saçları waxlayıp diktiğimde koltukta eğilerek sürmek zorunda olduğum annemin doğuştan tüplü, otomatik ama yinede çok hızlı gidebilen arabası. Sorun uzun boyum değil sanırım çünkü passatta böyle bir sorun yok hatta arka koltuklarında bile tavan yüksek. Civic'in arkasına zaten oturmuyorum bile.
    • Anonim Kullanıcı • 21-12-2017
      arabadan anlamadığınız burdanda anlaşılıyor,tavukla kazı kıyaslıyorsunuz. biri pasat diğeri civic sınıf farklı kardeşim .pasatla accordu karşılaştır o zaman olur..

  • mdegirmen 17-10-2016
    Ne dehşet motor seçenekleri varken bizi sadece 1.6 benzinli atmosferik motorlarla avutmaları kadar saçma bir şey yok. Önceki civic'teki 1.6 dizel mohteşem bi motor bence ama bunda o seçenek yok. Halbuki aranın içi çok kaliteli çok geniş. Arka diz mesafesi superbden geri kalmaz. İkisine de bindim rakamsal değerleri bilmem ama ferahlık hissi iki araçta farklı değildi. İkisinde de dizlerim ön koltuk benim boyuma ayarlıyken. bir koca karışdan biraz daha fazla boşluk bırakyor.
    • Anonim Kullanıcı • 06-01-2017
      Honda civic cvt Eco Executive beyaz çiftkurtlar'dan aldım seramik+ön kaput filmi+ cam filmi+ alt ziftleme 1500TL ödedim. Orjinal paspas ve bagaj havuzu HEDİYE
  • bmv6 17-10-2016
    1.5 turbo 180hp henüz Türkiyede satışa sunulmadı. Şu an için sadece eskiden de bildiğimiz 1.6 atmosferik satışta sadece.Ama 1.5 turbo 2017'de otomatik şanzımanla gelecek.
  • Bowler 10-10-2016
    Konsolu canlı gözle görünce eski civiclerle aradaki farkı anlıyorsunuz. dashboardun dokusu yumuşak ve göze hoş geliyor. Ama özellikle direksyon arkasındaki menulerin yavaş çalışması can sıkıcı. Aynı şekilde multimedya ekranı da seri tık tık çalışmıyor. İç genişliği göreceli. Kafası tavana deymeyecek 180 altı için sıkıntı hiç yok diz mesafeleri çok iyi ama uzun boylular özellikle arkada tavanla temas halinde olabilirler. Aracın en hoşuma giden yanlarından biri eşya gözü sayısı direkson alt sağında solunda kapılarda kolçakta vs... bo bol eşya gözü var. Ayrıca civiclerin genel sorunu olan yalıtım da epey arttırılmış ama hala bir golf 7 seviyesinde değil. Motor sesi hala çok gazda içeriye geliyor üstelik cvt şanzımanın yarattığı sabit bağırma da sportif bir tat vermediğinden kuru gürültü yansıyor içeri ama cvt'nin artısı da yüksek hızda az gazda çok sessiz tutabiliyor motoru.Yeni civic sedan en çok satan model olacaktır bence tasarımı hatchbackten iyi ve biz sedanı daha çok seviyoruz. Anahtarsız giriş sistemi de sanırım tüm modellerde standart olacak.
  • elise111s 20-09-2016
    10.nesil yeni civic Ekim 2016'da Türkiye'de satışa sunulacak.
    Yeni Civic'te makyaj gibi bir durum yok. Tamamen yeni bir Civic geliyor ve çok yönden sınıf atlamış durumda gözüküyor.

    Honda Civic 10.kasa kullanıcı yorumları resim


    Honda Civic 10.kasa kullanıcı yorumları resim


    Özellikle sürüş kalitesi, geniş iç hacmi, hatchback kasanın büyük bagajı( 478litre ! ), zengin motor seçenekleri, çok yüksek güvenlik rezervleri, düşük yakıt tüketimi ve dinamik sürüş özellikleri 10.kasa Civic'in en büyük artıları.

    Honda Civic 10.kasa kullanıcı yorumları resim


    Motor seçenekleri:
    1.6 litre 125 Hp Benzin + LPG
    1.5 litre 175 Hp Turbo Benzinli
    1.6 litre Dizel 120 Hp
    1.6 litre Dizel 160 Hp + 9 İleri otomatik
    1.5 litre 130 Hp Doğrudan Enjeksiyonlu Yüksek Sıkıştırmal oranlı (Yeni Mazda 3 benzeri) Atmosferik Benzinli

    160'lık dizel dışında otomatik şanzıman olarak CVT-7ileri direksyon pedallı şanzıman kullanılacak.


    10.jenerasyon Civic ııhs'den çok yüksek puanlar aldı. Jetta,a3,focus,golf gibi tüm rakiplerinden daha güvenli olduğunu kanıtladı.
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/honda/civic-4-door-sedan/2016


    Honda Civic 10.kasa kullanıcı yorumları resim


    Honda Civic 10.kasa kullanıcı yorumları resim


    Şu an Amerika pazarında satışta ve Caranddriver gibi otomobil magazincileri çeşitli modellerinin hem test,
    hem de rakipleriyle karşılaştırmalarını yapmış durumdalar.
    Bunun dışında geçtiğimiz günlerde Antalya'da lansmanı da yapıldı. 10.nesil Yeni Civic ön inceleme videolarını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.
    yeni Honda Civic'in fiyatı henüz netleşmediğinden net bilgi veremiyoruz ama 72-75bin Tl arası başlangıç fiyatıyla piyasaya gireceğini tahmin ediyoruz.
  • bentley 26-05-2016
    - honda civic dizel
    - dizel civic? yok abi yanlışın var...
    yüksek devirli benzinli motorla özdeşleşen civic. dizel motorla 2014 ten beri yollarda. peki benzindeki civic başarısı dizelde devam edecek mi? açıkçası etmesi gerek çünkü honda çok başarılı bir dizel ünite hazırlamış gözüküyor. ama ama önemli çünkü civic de şimdiye kadar dizeli görmemiş insanlar temkinli yaklaşıyor. çünkü motor aracın en önemli parçası ve farklı motor farklı karakter ve farklı karakter farklı otomobil demek aslında ve kimse bilmediği aracı rahatça alamıyor. civic dizelin kendisine gelecek olursak. hatchback formlu kasa öncelikle çok geniş iç hacmi ve 410 litre bagajı hiç göstermiyor. Yapılacak bir test sürüşü hem bu güzellikleri hem de 120hp ve 300 nm tork performansını insanlara gösterip satışlara yansıtacaktır ama test sürüşü miktarı abi ki kısıtlı. o yüzden iyi tanıtımlar reklamlar şart ki hiç bir japon otomobili daha tr de gerçek anlamda reklam yapamamıştır bu da ayrı bir gerçek. dizel ünite 10 sn civarı 0-100kms ve 207 kms son sürati ile performans olarak keyif verebilen bir makina. şehir dışı sakin sürüşlerle 4 litre civarı ve ortlamada 4,5 -5 arası tüketim rakamları diğer dizelleri bile.kıskandıracak türden. üstelik 207 sin süratten bahsediyoruz...
    bu arada manuel aracın 6 ileri şanzımanının hem oranlarındaki başarısı hem de özellikle geçişlerindeki kısalık ve netlik s2000 tadı vermiyor değil.
  • galerici27 22-10-2015
    civic efsanesi geride kaldı. Neden?
    Cevabı net ve basit aslında. Az torklu ama yüksek güçlü vtecler eski hafif civicleri uçuruyordu.
    ama hava yastıkları, izolasyonları, klimaları, ıvır zıvır donanımlarıyla civic çok kilo aldı ve vteclerin bu ağırlık karşısında etkisi kalmadı...
    dizel civic de çıktı ve o da ortama uydu...
  • çinseddi 05-10-2015
    Civic efsanedir ve öyle kalacaktır.

Honda Civic ilanları

Honda Civic için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Honda Civic ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Honda Civic kullananlar tarafından oluşturulan Honda Civic kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Honda Civic yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Honda Civic nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Honda Civic kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Honda Civic şikayetlerini ve sorularını içerir.