Honda City

Honda City
20 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Honda City 19/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 1.5L VTEC Otm Elegance 550,200
2022 1.5L VTEC Otm Executive 567,400

Honda City yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 17-10-2023
    Çok hafif araba, yüksek hızda savruluyor, işçilik zaten berbat, el freni bile langur lungur oynuyor, kullanılan plastikler sert ve kalitesiz hemen çiziliyor, aldığıma alacağıma bin pişman oldum, ikinci elde tutulmayan pirim yapmayan bir araba, zorla satabildim
  • Anonim Kullanıcı 22-08-2023
    bu fiyata alınabilecek en ideal otomobil.
  • Anonim Kullanıcı 28-11-2022
    Sınıfının en ıyısı
  • remzi 30-10-2021
    Merhabalar. 2008 Honda City, "otomatik şanzıman arızası" verdi. Şanzımanın inip tamir edilmesi gerektiği söylendi. Bir kısım usta tamir olur, yaparım diyor. Bir kısmı da "tambur çizikse, zincir arızalı ise v.s" tamir edilemeyeceğini, çıkma şanzıman bulunup takılması gerektiğini söylüyor. Varsa, bu konudaki tecrübelerinizi ve "şanzıman ustası" tavsiyelerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler...
  • Anonim Kullanıcı 20-10-2021
    2008 model benzin&lpg aracım var. 102.000 km'de. araç Lpg de ortalama olarak 7,8 litre yakıyor. benzinde aracın lpg'ye göre yüzde 10 daha düşük yakması gerekir diye biliyordum ancak benzinde araç 8,5-9 litre yakıyor. böyle bir durum olup çözüm bulan var mı veya baktıran.
  • Anonim Kullanıcı 27-06-2019
    Ekonomik ve kullanışlı bir aile arabası
  • Anonim Kullanıcı 13-10-2017
    Tipsiz ama içi çok geniş ve ekonomik bir araç
  • Anonim Kullanıcı 25-12-2016
    Üretimi devam etse 2.eli daha bi talep edilecek araç.
  • eskisehirli 14-10-2016
    Aracın yol tutuşunda en ufak kusur yok bence. Ben de cvt elite kullandım ve bunların yani elite'lerin lastikleri 185-55-15 ve üzerinde yeni olmasına rağmen malezya malı (markasını unuttum) bir lastikle bile inanın yola yapışıyordu. Sert virajlarda bile(araçla oynamayı severim) yüksek devirli motor frenlerinde bile arka ısrarla yola yapışıyordu. Ha attı ha atacak derdim hiç de daha yanıma gelmemiştir arkası. Yani tipi yol tutmaz gibi gösterse de yolu iyi kavrar. Tabi ki c segmenti hatchback araçlar gibi güven vermez orası ayrı ama kesinlikle kötü yol tutmuyor. 14 jantlı geniş yanaklı lastiklere sahip diğer modellerde bu yol tutuş biraz farkediyordur orası ayrı tabi. Malum lastik genişliği yanak kalınlığı jant boyu vs.. yol tutuşta en önemli faktörlerden.

    CVT şanzıman ise teorikte çok başarılı olsa da.Bu aracta bi kaç dezavantajı var. Şöyle ki herkesin bildiği üzere motor düşük devirdeyken araç sessiz ve konforlu olur. CVT'nin motoru düşük devirde kullandırması için aracın düşük devirde de yeterli çekişi sağlayabilmesi gerekli ama bu 1.4 motorlu bir araç için pek mümkün değil. Kısaca şehir içi ortalama hızlanmalı ya da azcık performanslı sürüşlerde devri yüksek tutmak zorunda kaldığından konfordan çalıyor. Yüksek hızlı sürüşlerde de motor alt devirde yeterli gücü üretebilse 140la bile sessiz sedasız gidebilecek potansiyeli var ama araç 140 için gerekli gücü anca 4000 devirlerde verebildiğinden cvt'nin yüksek hız avantajı kalmıyor.
    Ama sakin kullanımda özellikle uzun yolda 100-120 gidiyorsanız hem çok ekonomik hem çok sessiz ve de huzurlu gidebiliyorsunuz.
    İçi gerçekten çok geniş özellikle arka koltuklar çok ferah. Hem kafanız hem dizleriniz boşta. Bagaj da keza öyle. Üstelik işçilik ve mazleme genelde sevmezler ama bence çok sağlam hissettiriyor mesela arka koltuklar yukarı katlanabiliyor ki bunu taşıdığım malzemeler gereği 500 kere kullanmışımdır en ufak bir aşınma hissi gevşeme hissi olmuyor sapasağlam bir japon araç Yine ön takım da öyle 60-70bin olmuştur daha rot balansa ön takıma gitmedim ki tık ses yok araçta zaten.
  • Anonim Kullanıcı 04-09-2016
    Mrb arklar 1 yıldan fazladır City kullanıyorum(2008 manüel) bi paylaşımımi aktarmak istiyorum: bende 120 km den sonra aracın rüzgar direncinden sikayetciydim , bi gün uzun yola çıktığımda aracın 138 km ye ulaştığında yola yapıştığı ve motor sesinin de enteresan bi şekilde min düzeye indiğini fark ettim..su an tüm uzun yollarimi 140-160 km arası alıyorum, Honda markasına saydirmistim ama günahlarını almışim.. kesinlikle City alınabilecek bi araba, normalde 6 ayda bi araba degistirirdim 1 yılı geçti City me zevkle biniyorum..fiyatına göre binilebilecek genç ve kaliteli arabalardan..tipine bakmiyorsaniz mutlaka alın derim
    • Anonim Kullanıcı • 06-12-2016
      Elite yani 15 jantlı modeliyle çok uzun yol yaptım. Kullanmasını bilene hiçbir güvensizliği yok. Yani kalkıpta boş viteste ya da 70-80'le 5.viteste sert viraj almıyorsanız, yani tekerler çekişte değilken aracı çok zorlamazsanız iyi yol tutuyor.
      Ama bir c segmenti güveni de yok açıkcası.
    • Anonim Kullanıcı • 05-12-2016
      Ben 2007 aldm uzun yolda oda yeri tutarmı bilmiyorum riskede girmek istemediğim icin soruyorum.
  • elise111s 29-09-2014
    kalite derken? genel anlamda mi? Malzeme kalitesi mi? ikisi arasında ki Kalite farki sınıf farkından Kaynaklanıyor ki bu hem Az hem de normal zaten. Sanki civic ici komple taba deri...
  • ironfist 27-09-2014
    hondanın en arada kalan modeli , kasa olarak honda civic e benzese de kalitesi çok daha alt seviyede. Audi'nin yeni çıkan sedan a3 modeli gibi tam kendini bulamamış bir kasa modeli bence. ekonomik oluşu az yakışı artı özellikler fakat dediğim gibi kendini bulamamış bir kasa modeli
  • elise111s 27-09-2014
    2008 model elite otm. Kullaniyorum.Çirkin tabir edilen kasadan. Bir araba bu kadar memur arabasi olu:) Az para çok iş. İçii çok geniş. Aslinda C4 de kullanan biri olarak özellikle arkası ve de bagajı çok daha geniş. City hakkinda bi kac dezavantaj dışında her şey olumlu. Kısacası tipi tarzı. dar iz genişliği ve yüksek ağırlık merkezinin doğurduğu düz gidiş ve yan rüzgarlardan etkilenme vs..Kısacası yol tutuş güvenliği dışında fiyatı, sorunsuzluğu cvt şanzımanı, bagajı çok önemli artıları. Uzun yolda 5lt ye düşen yakıt tuketimi de cok başarılı. Ek olatak söylenebilecek şeyler genel klasik japon özelliği: Sorunsuzluk.

Honda City ilanları

Honda City için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Honda City ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Honda City kullananlar tarafından oluşturulan Honda City kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Honda City yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Honda City nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Honda City kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Honda City şikayetlerini ve sorularını içerir.