HBT Always Young

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

HBT Always Young yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 20-05-2018
    süper bir krem
  • Anonim Kullanıcı 15-05-2018
    Bunca zamandır başka kremlere boşuna para vermişim. Gerçekten çok etkili. İlk kullanımdan itibaren etkisini görmeye başladım. Teşekkür ediyorum.
  • Anonim Kullanıcı 21-03-2018
    Süper bir kırışıklık giderici krem ben bu kadar etki edeceğini hiç düşünmemişti. Sadece 3 ayda çok fark etti.
  • Anonim Kullanıcı 02-01-2018
    Süper bir ürün. Bu markanın hemen hemene bütün ürünlerini kullanıyorum oldukça da memnunum. Herkese tavsiye edebilirim.
  • Anonim Kullanıcı 27-12-2017
    Hem işe yarıyor hem ekonomik hem de çok güzel etki gösteren bir krem. Yurtdışında arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım şuanda da Türkiye’de de satışa başlamışlar. Kesinlikle kullanmanız gereken bir krem.
  • Anonim Kullanıcı 25-12-2017
    Beni cezbeden yanı ürünün tamamen doğal olarak üretilmesi. Ben düzenli olarak kullandım ve faydasını gördüm. Çevremdeki bütün arkadaşlarıma da tavsiye edip HBT markasını Gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliyorum.
  • Anonim Kullanıcı 23-12-2017
    Yaşım ilerledikçe cildime olan bakımım daha da arttı. Yıllardır kullandığım pahalı ürünlerden artık fayda göremediğimi anladığım zaman doktorumun tavsiyesi ile HBT kırışık karşıtı kremi kullanmaya karar verdim. Eczacım bu ürünü bana tedarik etti. Gerçekten çok güzel ve başarılı bir ürün. Ben çok faydasını gördüm.
  • Anonim Kullanıcı 22-12-2017
    HBT Always Young kırışıklık giderici kremi 3 ay boyunca ara vermeden kullandım. Sonuç gerçekten mükemmel. Kullanmaya başladığım günden itibaren etkisini göstermeye başladı. Kırışıklıklarım ve yaşlılık lekelerim gözle görülür bir şekilde azaldı. Kremin kıvamı, kokusu ve emilimi çok güzel. Tavsiye edebilirim.

HBT Always Young ilanları

HBT Always Young için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz HBT Always Young ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa HBT Always Young kullananlar tarafından oluşturulan HBT Always Young kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. HBT Always Young nedir? nasıldır? özellikleri nedir? HBT Always Young kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? HBT Always Young şikayetlerini ve sorularını içerir.