Hangouts

Hangouts
72 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Hangouts yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 31-01-2018
    Bir türlü yerini bulamadı.
  • Anonim Kullanıcı 04-07-2017
    Telefon numarası gözüküyor mu peki bu uygulamada
  • Kirpi 29-01-2015
    Eskiden google talk tu ve daha kullanışlıydı bence. Şimdi her yere yönlendiriyor ama hep aynı yere çıkıyor. Pek de bir yararını göremedim açıkcası.
  • vardarovası 29-01-2015
    Çoklu çekim yok evet bir de telefonda değil de pc den girdiğinizde kaynağı açık olarak kaydediyor. Sıkıntı bence
  • soyasosu 29-01-2015
    desktoptan girildiginde webcamden resim cekip atılabiliyor ama birden cok resim cekip aynı anda atamıyorsunuz. tek tek cekip gondermek lazım
  • kokoreç 21-01-2015
    hangouts la whatsapp karşılaştırmak ne kadar doğru olur bilemem. skype ile karşılaştırsan anlarım. google ın skype viber whatsapp karışımı her platformda çalışabilen uygulaması yeterince performanslı. Fakat herkesin gmail hesabı olmadığından iletişimi sınırlı olan uygulama diyebiliriz. özellikle drive içinde çok çalışma yapılan spreadsheet lerde kullanmak faydalı olabiliyor. chrome eklentisiyle messenger gibi masaüstü programı haline de getirebilirsiniz.
  • vardarovası 21-01-2015
    Bence çok gereksiz. Zaten Whats up kullanıyoruz, ekstra bildirime ne gerek var?
  • havlupan 20-01-2015
    Kimse güncellemeden sonraki halini sevmedi ama ben çok kullanışlı buluyorum. Şahsen telefonuma senkronize olan bir mailin chat programını kullanmadan yapamıyorum malesef. Ancak resim paylaşımına dikkat etmek gerek çünkü paylaştığınız resimleri açık kaynaklı olarak paylaşıyor. Güvenlik uygulaması getirilebilir.

Hangouts ilanları

Hangouts için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Hangouts ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Hangouts kullananlar tarafından oluşturulan Hangouts kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Hangouts nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Hangouts kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Hangouts şikayetlerini ve sorularını içerir.