Ford Galaxy

Ford Galaxy
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Ford Galaxy yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 15-03-2018
    Sahibi olduğum bir araç 2.2 TDCİ 200 beygir.Surus keyfi verdiği güven ve yüksek hızlarda bile sessizliği mükemmel.Boyut olarak uzun bir sedan dan farksız fakat icerdeki yaşam alanı oturma odası ferahliginda.Uzun yolculuklar ve çocuklu aileler için şimdiye kadar kullandığım en iyi otomobil.yol tutuşu çizgisine sadık ve güvenle sportif babalar için biçilmiş kaftan.
  • Anonim Kullanıcı 16-01-2017
    yedek parça olarak ford galaxy 2000 tdi yürüyen takım genel itibari ile ford mondeo ve s-max ile aynı hatta motor ve elektironik aksamlar neredeyse aynı araçtırma yaptım yürüyen ve motor ile sıkıntı olacağını zanetmiyorum yedek parça olarak sıkıntı şu kaporta ile ilgili sorun çıkar birde camlar ile ilgili ise sıkıntılı.
  • Anonim Kullanıcı 16-01-2017
    Araç Çok Güzel Çok Konforlu Ama 2 eli yok Gibi Birşey Bende Beyeniyorum 2 el Almak istiyorum Ama İnternette biraz arçtırma yaptım 10000 kişiden 1 bu araç ile ilgileniyor yedek parçaları inanılmaz pahalı ondan araç ülkemizde çok az olduğundan altarnatif yedek parçalar oluşmamış böyle bir araç istiyorum fakat son sahibi olmaktan çekiniyorum
    • Anonim Kullanıcı • 16-01-2017
      Sahibinden de vardı bi ara takip ettiğim çok uzun zaman oldu geçen baktım hala duruyor. Açıkcası bende çok araştırdım. Çok beğendim,çok kaliteli,otomobilden iyi yol tutuyor, seri ve geniş konforlu ve az sorun çıkaran bir araç. 2.el sıkıntı olur tahminimce. Ama en az 10 yıl kullanılacaksa kesinlikle alınır.
  • Anonim Kullanıcı 25-12-2016
    Bu sınıfın lideri aslında ama 2litre motordan dolayı fiyatı fazla pahalı.
  • estiay 19-12-2016
    Yolcu koltuğu da masaj yapabilen otomobil. Hatta açıkcası bindiğim en iyi masajlı koltuk Galaxy'de diyebilirim.

Ford Galaxy ilanları

Ford Galaxy için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Ford Galaxy ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Ford Galaxy kullananlar tarafından oluşturulan Ford Galaxy kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Ford Galaxy yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Ford Galaxy nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Ford Galaxy kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Ford Galaxy şikayetlerini ve sorularını içerir.