Ford Edge

Ford Edge
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Ford Edge yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Feralso 16-12-2016
    310binTL'den başlıyor. Fazla Amerikanvari düz ve kaba tasarımı incelikten yoksun. Güvenlik donanımları iyi ama rakiplerinden ayrıcalıklı olmadığı da kesin. Yaya algılama, şerit uyarı ve müdahele, levha okuma, dinamik led farlar, hava yastıklı arka emniyet kemerleri... Bir tek yastıklı emniyet kemerleri tüm rakiplerinde yok sanırım. Diğer dikkatimi çeken iki donanımı ise aktif gürültü önleme sistemi (araç içindeki yol lastik motor uğultularına zıt frekansta sesler üreterek. Uğultuyu nötrleme amaçlı bi sistem) ve değişken oranlı direksiyon. Edge'in bana göre pek bir albenisi yok.
  • e500 17-10-2016
    Bu hafta içi Ford Edge test sürüşü yapacağım ve heyecanlanmıyorum değil. İlk kez TR'de satılacak bir model. Güzel bir donanımı 2litre 210hp çift turbo dizeli 1950kg lık boş ağırlığıyla koca bir dev beni bekliyor. Ford Edge fiyatı internet sitesinde yazmıyor onu da net öğrenip geleceğimden emin olabilirsiniz. Teknik olarak 210hpye göre vasat bir performansı var gözüküyor. Bakacağız Ford Edge inceleme ve yorumlarımı anlatırım.
    • Commando • 30-10-2016
      test sürüşü yalan oldu sanırım
    • frtblt • 19-10-2016
      Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz. Özelllikle yenilikçi teknolojileri farklılık yaratan özellikler detaylıca yazarsan seviniriz. Hele bir de bi kaç fotoğraf ekleme şansın olursa tam süper olur.

Ford Edge ilanları

Ford Edge için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Ford Edge ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Ford Edge kullananlar tarafından oluşturulan Ford Edge kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Ford Edge yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Ford Edge nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Ford Edge kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Ford Edge şikayetlerini ve sorularını içerir.