Fiat Linea

Fiat Linea
11 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Fiat Linea yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 27-05-2021
    Linea modeli şu dönemde ailen için alabileceğin geniş ve parasına göre konforlu bir araba. Lpg var ise bir depoya 350km şehir içi gidebiliyorsun. Kliması fena değil. yokuş kalkış desteği çok iyi. Performans beklemeyin. 1.4 77hp motor sonuçta...
  • Anonim Kullanıcı 03-02-2017
    Dışardan dar ve yüksek gözükmesine rağmen yol tutuşu çok iyidir. Multijet motor yakıtta iyi sadece 2250 devire kadar çekmiyor. ve yüksek devirlerde de gücü pek yok. Devrini alıştıkça ayarlıyorsunuz ama çekişi güçlü ve sorunsuz bir motor. bagajı devasa büyük boy 2 valiz dikine ve uzunlamasına koyuyorum dibe ittiriyorum hala bir sürü alan kalıyor. içi çok sert plastik direkyon tasarımı kötü onun dışında uzun ömürlü sessiz tam aile arabası.

Fiat Linea ilanları

Fiat Linea için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Fiat Linea ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Fiat Linea kullananlar tarafından oluşturulan Fiat Linea kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Fiat Linea yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Fiat Linea nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Fiat Linea kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Fiat Linea şikayetlerini ve sorularını içerir.