Exwarts

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Exwarts yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 04-02-2024
    Nerden nasıl sipariş verebilirim
  • Anonim Kullanıcı 13-09-2023
    hiç ümit yok diyerek aldım 4 günde genital siğillerim döküldü.
  • Anonim Kullanıcı 03-07-2023
    Merhaba bu seti aldım ve kullandım sigiller kararana kadar sonra kendiliğinden dökülmüş gerçekten mucizevi bir ürün hiç düşünmeden alın dendiği kadarda sürünce bir acısı yok küçük bir yanma oluyor hemen geçiyor kimse gidip yaktırmayla uğraşmasın bu seti kim çıkardıysa Allah razı olsun o iğrenç görüntüden kurtuldum
  • Anonim Kullanıcı 11-01-2023
    Exwarts et beni içinde kullanılıyor mu özellikle yüzde olanlara
  • Anonim Kullanıcı 22-06-2022
    Harika bir ürün harika bir ekip. Çok ama çok memnun kaldım. 3 yılı aşkın bir süredir başıma bela olan siğillerime exwarts ile veda ettim. Herkese kesinlikle öneriyorum.
  • Cumhur 03-10-2019
    1 hafta önce aldım iş yoğunluğumdan dolayı sadece 3 kez kullanabildim ama siğillerden eser kalmadı teşekkürler.
  • bulent 23-09-2019
    Senelerdir yok olması için uğraştığım ama bir türlü başaramadığım bir siğil bende mevcuttu. Yapılabilecek her türlü yöntemi denedim hem tıbbi yardım aldım hem de doğal yoldan yok etmeye çalıştım ama bir sonuç alamadım. Zaman zaman küçülse de yok olmadan varlığını sürdürüyor ve beni sinir ediyordu. ExWarts 3lü set sayesinde kurtuldum. ALLAH razı olsun.
  • Gurkan 22-09-2019
    İki gündür kullanıyorum kararmalar başladı bile teşekkürler.
  • SerhatK 19-09-2019
    siğil, nasır gibi nahoş rahatsızlıkları etkin ve hızlı gidermede oldukça başarılı marka. nazarımda alanının en iyisi.
  • Anonim Kullanıcı 12-09-2019
    Gercekten etkili iki günde kahverengi oldu birde ne zaman arasam telde gerekli bilgi veriliyo. Arkadaşlar tereddüt etmeden alın ürün kendini belli ediyo. Allah razı olsun bu ürünü tanıtan arkadaşlardan. exwarts yüzde yüz deneyin arkadaşlar .
  • Anonim Kullanıcı 12-08-2019
    ürünü kullandım. işe yaramadı. tavsiye etmiyorum.
    • ExWarts • 12-09-2019
      0 555 068 65 09 Nolu telefondan ulaşırmısınız eğer gerçekten kullanıp etki göremediyseniz neden bize ulaşmadınız bugüne kadar? Tabi ürünü kullanmadan karalamaktan başka bir niyetiniz yoksa.
  • Anonim Kullanıcı 28-06-2019
    Arkadaşlar ben 1 ay önce sipariş verdim bazı arkadaşların yorumu gibi ümitsiz ve boş yere amaçlı gördüm ama denemekden zarar çıkmaz dedim aldım. Bende çok fazla vardı yaktırsam bile hem çoğalan hem yaktırdığım kısımın tamamen yanmaması sonucu daha büyüyerek alttan tekrar çıkması inanın tam 4 seneden fazla bu lanetle savasıyorum. Kullandım direk beyazlaştı 2. 3. Gün derken karardı düşdü benimkiler büyük ve kalın olduğu için bazı siğillere 1 hafta arayla 2 kere kuallandım. Hepsi sonuç olarak düşdü son bir iki adet küçük olarak tekrar yeltenenler oldu hemen kökünden küçük olduğu için yok oldular resmen çok mutluyum yıllar uğraş yaktır daha çok çoğalsın ve yaktırmanın sonucu izler o izler yokmu onlarla da ayriyetten uğraş. Çok morelim bozukdu bunu yapandan müşteriye dağtandan allah razı olsun binlerce kez. Sizden ricam kuvvetli bir ilaç. Siğil harici çok kücük etrafa bulaştıysa peçeteyle silin tekrar yapın taki o siğilin tam ama tam üstüne kullanarak bos yere normal tene yansımasına gerek yok. Çok miniminnacık su damlası gibi siğilin üstünde dırması. Bile yetiyor. Sadece siğil noktanın üstü bu önemli notumu kaçırmayın bos yere normal teniniz kabuk balamasın. Tekrar Allah razı olsun exwarts…
  • Anonim Kullanıcı 28-06-2019
    Öncelikle ürünü yapaıp bizlere sunanlara teşekkürler. Bende de eşimde de bu illet siğil vardı doktora gittik yaktı tekrar çıktı tekrar gittik dondurdu sonra yine tekrar çoğalarak çıktı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine siteden sipariş verdim. Açıkcası pek de ümitli değildim. Ama iyiki de sipariş vermişim. Almak isteyenler tereddüt etmesin bile. hem doktorlara o kadar çok para vermemiş olursunuz hem de kısa zamanda bu illet hastalıktan kurtulmuş olursunuz.
  • Anonim Kullanıcı 24-05-2018
    Ben yaklaşık 1 ay önce doktor tavsiyesiyle aldım sadece onu kullandım her gün söylendiği gibi. Bir yıl uğraştığım siğiller 8-10 gün içerisinde resmen yok oldu. Bi tane büyük bi tane orta boy ve 2 tane küçük siğilimi tamamen yok etti. Hafif bi kızarıklık kaldı ama gün geçtikçe geçiyor gibi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Exwarts ilanları

Exwarts için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz exwarts ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa exwarts kullananlar tarafından oluşturulan exwarts kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. exwarts nedir? nasıldır? özellikleri nedir? exwarts kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? exwarts şikayetlerini ve sorularını içerir.