Exagyn

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Exagyn yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye2460 27-04-2020
    merhaba arkadaşlar daha önce vajinal fitil kullanmamıştım bilgilere baktıkca aklım çok karıştı hamile falan olmak istemiyorum vajinal akıntı ve kaşıntı için verdi doktorum ama araştırmalarımda çogu insan bunu hamile olmak için kullanıyormuş bende evli değilim. dogrumu yani insanı ilişki yaşamadan hamile bırakabiliyormu
  • Anonim Kullanıcı 05-01-2018
    exagyn fitil ve monodoks hap kullanıyorum.3.gün hafif baş dönmesi hissetmeye başladım ve ensemle saçımın birleştiği noktada elime gelen bir şişlik oluştu.fitile devam etmeli miyim?
  • Anonim Kullanıcı 26-08-2017
    Dün dr reçete yazdı gece yatmadan kullandım sabah olunca da az miktarda açık renkte kanamam vardı . Normal mi Kutuda 6 tane daha fitil var bilemedim kullanmaya devam etmeli miyim ağrım , sızım yok.
Bu sayfa Exagyn kullananlar tarafından oluşturulan Exagyn kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Exagyn Yan etkileri nelerdir? zayıflatır mı? Exagyn nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Exagyn kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Exagyn şikayetlerini ve sorularını içerir.