En iyi otomatik araba hangisi

en iyi otomatik araba hangisi
kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

En iyi otomatik araba hangisi yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye1616 08-11-2017
    otomatik isteyenlere sözüm.
    paranız varsa alman zf8 şanzuman
    paranız yoksa japon CVT veya Tork konvertörlü şanzuman sizi sanayiye götürmeyen ve geçişleri hissettirmeyen şanzumanlardır.
  • elise111s 19-06-2017
    En iyi otomatik araba tam otomatik vitesli otomatik arabadır. Geri kaydırmaz kolay arıza yapmaz, kafası karışmaz, sarsmaz ve artık yeni nesiller yakıtı da arttırmıyor. Çift kavrama teknolojisi ise daha yetişme çağında olgunlaşamadı ve arızaya yatkın. (DSG,DCT, EDC vs..)
    Mesela yeni Mazda 3 lerin 6 ileri tam otomatikleri çok iyi. Verimli, sorunsuz, sarsıntısız ve kararlı. Keza BMW'lerin ZF'leri de en hızlı tam otomatiklerin başında geliyor ve çok verimli.
    • ironfist • 19-06-2017
      kesinlikle katılıyorum DSG passat var ve geçişler çok sıkıntılı aradada ses geliyor sanki dişlileri kavrayamıyor gibi hiç güven vermiyor.
  • üye1403 20-02-2017
    Otomatik alacaksan ya alman ya japon alacaksın, bide kullanmayı bileceksin.
  • Anonim Kullanıcı 08-10-2016
    otomatik arabalarda şanzuman çok önemli olduğundan dandiği cidden baş ağrıtabiliyor. çok arkadaşım ucuz otomatik araba alıp sonrasında satıp manuele geçti. bu konuda en iyi markalar nelerdir bilen var mı?
    • karamazov • 10-10-2016
      arkadaşım öncelikle neye göre fiyatın ne ona göre söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz. eğer iyi bir otomantik şanzuman istiyorsan audi ye gidiceksin. geçişler o kadar kusursuz ki araç asla devir hareketini sürücüye yansıtmıyor. fakat bir seviye aşağı insen passat bile bu konuda başarılı sayılmaz pedal kavraması senin ivme istediğindeki tepkisizliği araç sürme zevkini azaltıyor.
    • Anonim Kullanıcı • 10-10-2016
      En iyi göreceli kavram. DSG en sportifi, klasik tork tam otomatikler en konforlusu ama yakıt genelde biraz fazladır, CVT en ekonomik olabiliyor çoğu zaman. BMW'deki 8 ileri ZF'ler çok başarılı BMW 320d 'de kullanmıştım hızlı,konforlu,ekonomik kusur bulamamıştım.

En iyi otomatik araba hangisi ilanları

En iyi otomatik araba hangisi için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz en iyi otomatik araba hangisi ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa en iyi otomatik araba hangisi kullananlar tarafından oluşturulan en iyi otomatik araba hangisi kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. en iyi otomatik araba hangisi nedir? nasıldır? özellikleri nedir? en iyi otomatik araba hangisi kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? en iyi otomatik araba hangisi şikayetlerini ve sorularını içerir.