Elektronik sigara

elektronik sigara
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Elektronik sigara yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye1393 11-04-2017
    Elektronik sigara günümüzde herkesin elinde peki nedir bu işin doğrusu. Gerçi kimse malını kötülemez. Ama gelin görün ki elektronik sigaranın da zararları var. Ama burada doğru olay şudur. Hangisi daha zararlıdır. Yani sigara mı yoksa elektronik sigaramı. Mesela adamlar hem satıyor hemde zararlıdır diyor açıkçası ben anlamadım. https://www.prosigara.com/elektronik-sigara sayfanın en üstünde Başta Sigara Olmak Üzere Bütün Tütün Ürünleri ve Elektronik Sigara Sağlığınıza Zararlıdır şeklinde yazmışlar :)

    Bence helal olsun en azında elektronik sigaranın da zararlı olduğunu kabul edip doğru bilgilendiriyorlar. Ben tuttum bu prosigarayı sizin de fikriniz nedir bilemem ama bir sipariş geçip deneyecem. Bana göre elektronik sigara daha az zararlı sanki.
  • Anonim Kullanıcı 25-09-2016
    içeceksem normalini içerim ya da hiç içmem içenler de çok komik duruyorlar bence. bir de nargileleri çıkmış elektronik. yani bence hiç içmeyin daha güzel değil mi
  • sefil 29-04-2016
    bu sigara daha mı az zararlı kullanan var mı acaba

Elektronik sigara ilanları

Elektronik sigara için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz elektronik sigara ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa elektronik sigara kullananlar tarafından oluşturulan elektronik sigara kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. elektronik sigara nedir? nasıldır? özellikleri nedir? elektronik sigara kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? elektronik sigara şikayetlerini ve sorularını içerir.