Dyloxia Yorumları

Dyloxia  yorumları
Kullanıyorum Beğen

Dyloxia Yorumları

Bu sayfa Dyloxia yorum, Dyloxia hakkındaki kullanıcı yorumları incelemeleri, değerlendirmeleri Dyloxia nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Dyloxia kullanan var mı? alınır mı? Dyloxia tavsiye eder misiniz? Dyloxia şikayetlerini ve Dyloxia sorularına cevaplar içerir.

Yorumla veya Soru Sor

Puan Ver :
 
Toplam : 2 Yorum | 8 Soru
  • İlk gün mide bulantısı ve sersemlik olacak. /pseudomertus
    tarihinde yorumladı.
  • Cok mide bulantisi bas donmesi yapti ayaga kalkamadim bir kere ictim icmelimiyim
    2018-01-05 tarihinde sordu. 1 cevap alındı.
  • Daha sonra yan etkileri geciyor normsl oluyorsun bende uykulu olma hali kaldi sadece
    2018-03-02 tarihinde cevapladı.
  • Arkadslar ben ictim ama badim cok agriyor devam ediyimmi
    2018-05-03 tarihinde sordu.
  • Arkadaslar ilk defa ictim ama basim cok agridi ne yapmaliyim devam ediyimmi icmeye lutfen yazin
    2018-05-03 tarihinde sordu.
  • merhabalar ben 60 mg içiyorum. ve 3 gündür bıraktım, ve mide bulantısı çok oldu. sizdede oluyormu acaba
    2018-05-30 tarihinde sordu.
  • Selam ben de kullaniyorum ama hic bi faydasi yan etkisi yok hala ayniyim
    2018-06-02 tarihinde sordu. 1 cevap alındı.
  • Merhaba. 30mg kullanıyorum. Dr. um bana ağrılarım için vermişti. Ağrılarım a çok iyi geldi. Sinirlerimde baya yatıştı. İlk ay çok başım ağrıdı ama sonra hiç bir yan etkisi kalmadı.
    2018-07-23 tarihinde cevapladı.
  • Bana nefes darlıgı vs ypıyo bıraktım resmen 3 gun etkısı gecmıyo sersem gbıyım ayrıca mıde bulantım cok kullanmalımıyım
    2018-09-29 tarihinde sordu.
  • Arkadaslar migren tedavisi için veridi bana 30 mg aksamları tok karna geceleri sürekli uyandırıyor düzenli uyutmuyor iki kutu verdi bu ilacı beş gündür kullanıyorum bilgi verirmisiniz
    2019-01-19 tarihinde sordu.
  • Merhaba bana bu ilacı romotoji doktoru verdi kas romatizması için ama bugün ikinci günüm çok kötüyüm bende kaygı bozukluğu vardı o depredti mide ağrısı uykusuzluk benim gibi olan varmı birde yan etkileri kaç gün sürer
    2019-03-14 tarihinde sordu.
  • Ben de 30 mg kullandim kolum agriyo diyo fizik tedavi verdi boyle igrenc bisi olamaz 1.5 gun uyudum ve bi daha icmedim doktora gidicem
    tarihinde yorumladı.