Duolingo.com

duolingo.com
28 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Duolingo.com yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye1234 14-01-2020
    Oyun Terapisinin Önemi
    Çocukların dili oyun; kelimeleri oyuncaklardır. Çocuğun ruhsal yapısını yakından görmek, varsa patolojilerini saptamak ve iyileştirmek için en etkili yöntem oyun terapisidir. Çocuğun dışardaki gerçekliği, içeride nasıl algıladığı önemlidir. Bunu sadece oyun ve oyuncaklar yoluyla bize bildirir. Oyun terapisinde temel nokta, çocuğun ego gücünü geliştirmektir.
    https://bilginetakademi.com.tr/oyun-terapisi-egitimi
  • blackman 24-04-2015
    nerden buluyorsunuz arkadaş böyle yerleri? Doğru olduğuna nedense emin olamıyorum e-learning uygulamalarının
  • havlupan 24-04-2015
    Her gün mail atarak hadi dil öğren diye tv karşısında geçirdiğim vakitten tasarruf yapmama sağlayan program. Dil öğrenmek para değil zaman işidir. Kullanın!
  • deadspirit 24-04-2015
    ben kullananlar.com da görüp merak ettim ve başladım çok da hoşuma gitti. boş oturacağıma buradan bir iki kelime öğrenmek etkileyici geldi açıkcası. Yalnız karşılaştırmalı gittiği için ben erek dilde bazı hatalar buldum ve geri bildirim yaptım. Umarım yakın zamanda hatalı sorular üzerinde düzeltme yapılır.
  • lunabianca 15-04-2015
    Bu siteyi ben de tuttum. Aynı anda 3 dile başladım. Hem telaffuzları çok iyi, hem de size manuel yazdırıyor böylelikle iki dile de aynı anda karşılaştırmalı olarak hakim olabiliyorsunuz. Çok hızlıca ilerlemek isteyenler için harika bir eğitim sitesi.
  • vardarovası 15-04-2015
    dışarda dil öğrenmeye para harcayamayan ya da vakti olmayanlar için müthiş bir uygulama. akıllı telefonunuz ya da tabletinize indirip istediğiniz dili hatta birkaç dili aynı anda öğrenebileceğiniz süper bir site. 5-10 dk bakayım dedim 1 saat oldu hala bakıyorum

Duolingo.com ilanları

Duolingo.com için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz duolingo.com ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa duolingo.com kullananlar tarafından oluşturulan duolingo.com kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. duolingo.com nedir? nasıldır? özellikleri nedir? duolingo.com kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? duolingo.com şikayetlerini ve sorularını içerir.