Deklinoks Yorumları

9 Yorum
Deklinoks yorumları

Deklinoks için sen kaç puan verirsin? neden?

Deklinoks için soru sor, kullananlar cevaplasın.

Deklinoks ..... ? şeklinde sorunuz.

Deklinoks Kullananlar

Bu sayfa Deklinoks kullananlar tarafından girilen Deklinoks yorum, incelemesi, tavsiyeleri Deklinoks kullanıcı yorumları, değerlendirmeleri, Deklinoks nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Deklinoks kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? Deklinoks şikayetlerini ve sorularını içerir.

Deklinoks Kullanıcı Yorumları

  • deklinoks ile kilo veren oldu mu arkadaşlar. kimyasal içermez lahana otu sinameki otu falan karışımı diyor? inanalım mı?
    incognito | 19-01-2017
    • çok şikayet okudum bende almaktan vazgeçtim kilo fln verdirmiyormuş
      incognito | 05-02-2017
      • Hiç bir işe yaramıyor. Para tuzağı. Bol su içip yemek yemezsen zaten 1 haftada ödem atmış ve 5-6 kilo vermiş olursunuz
        incognito | 27-09-2017
    • Öncelikle merhabalar. Sayın okurlar Deklinoks kullanıyorum bu 3.günüm ve ciddi anlamda sahaları çorba tokluk veriyor baya bir süre sonra gerçekten metobolizmayı çalıştırıyor. Kısacası benim daha 3.günüm ve memnunum tadında hiç fena değil sabah çorbanın üzerine limonda sıkabilirsiniz karabiber ya da pul biber de ekeleyebirsiniz
      incognito | 06-02-2017
    • Asla kullanma mide krampları ile hastaneye zor yetiştim beş kuruş etmez
      incognito | 03-09-2017
    • Aala inanma 2 kutu aldım 15 gün geçti 100 gr veremedim yazacaktım beni engellemiştir mahkemeye gideceğim
      incognito | 03-09-2017
  • Deklinoksu bir ay kullandım.Normalde çabuk kilo verebilen bir yapıya sahip olmama rağmen iki kilodan fazla veremedim.Başlarda evet biraz tok tutuyordu ama bunun da placebo olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle o kullanıcı yorumlarına aldanmayın bende onlara inanmıştım.
    incognito | 22-03-2017
  • Deklinoks denen ürünü malesef yorumlara kanıp almış bulunmaktayım 60 günlük paket aldım yani 3 kutu 2 kutu bitti ve 0 kilo kaybı tamamen yalan dolan
    incognito | 28-03-2017
    • kesinlikle yalan bana ürünü sattılar sonra beni engellediler kilo veremedim diyince o kadar takipçiyi satın mı alıyorlar anlamadım? Kilo vermediğim gibi iğrenç bir tadı var bence birde satarken alana kadar canım cicim sonra kapı duvar . Verdiğim para çöpe atmış oldum
      incognito | 07-04-2017
  • yalancı sahtekar ürünü sattıktan sonra engelleyen umuramayan vurkaç yapılan bir sistem bence kime güveneceğimizi şaşırdık saygısız satıcı ve tadı iğrenç ötesi bir ürün
    incognito | 15-04-2017
  • peki bir paketi kaça mal oldu
    incognito | 08-05-2017
  • kesinlikle inanmayın paranıza yazık günah
    incognito | 10-05-2017
    • Ne olur bana yardım edeni bana marka değerimizi zedelediğinden dolayı mahkemeye vericem dedi
      incognito | 03-07-2017
  • deklinoku geçen ay kullanmaya başladım 70 kg den 65 e düştüm. dikkatli kullandığınız zaman başarılı oluyorsunuz. ben başardım.
    incognito | 11-05-2017
  • Sakın almayın ben aldim geri gönderdim parami iade edicem dediler 7 aydır vermiyolar hiç bi işe yaramiyo almayın emine
    incognito | 20-08-2017
    • Aynen bana da öyle yaptılar paramı alamadım. Haram zıkkım olsun inş. . Bazılarına 99 liraya bazılarına 160 bazılarınıza 200 e satıyorlar ödeme fişi fatıra belge hiç bişi de yok! İade falan da vermiyorlar üzerine bide azarlıyorlar hoşlarına gitmeyen bir yorum olduğunda.
      incognito | 27-09-2017
    • Acaba hangi sit den aldınız
      incognito | 06-12-2017
    • Acaba hangi sit den aldınız
      incognito | 06-12-2017
  • Ben bu ürünü geçen sene kullandım ve 2 ay dolmadan 12,5 kilo verdim inanamadım kendime, böyle yazanları görünce alırken çok tereddütlü başlamıştım fakat muhteşem bir ürün şiddetle tavsiye ederim.
    incognito | 15-05-2018
    • ben de almayı dusunuyorum instagram hesabından alacağım pek çok kullanıcı yorumu var hepsi de olumlu sizce almalı mıyım
      incognito | 31-07-2018