Daihatsu Sirion

Daihatsu Sirion
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Daihatsu Sirion yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 14-01-2017
    Geçen yıldan beri çok severek kullanıyorum. Dışarıdan küçük ama içi geniş bir araç manuel viteslisi var bende ve inanın 2000 arabalar dahil daha ışıklarda kalkıp da geçemediğim araba olmadı. Motor seside çok keyifli
  • Anonim Kullanıcı 18-11-2016
    1.3 litre 102 hp müthiş atak araç Gizli cevher resmen. Teybi standart sony mesela. 0-100 9 saniye. yakıtı çok az motor tüpe çok uyumlu. Otomatik vitesi toyotadan 4 iler tork konvertörlü tam otomatik sorunsuz bir şanzıman. yol tutuşu çok iyi genel mazlemeleri hep japon. bagajı küçük ,2.eli biraz zayıf yalıtım da iyi değil ama bu fiyatlara hiçbirinin yalıtımı iyi değil zaten.
  • Road 29-09-2016
    Yol sesi motor sesi içeri çok yansıyor. Onun dışında çok az yakıyordu. Tüp bile takmamıştık ki bu küçük motora tüp takmak mantıklı değil.
  • elise111s 28-09-2016

    Daihatsu Sirion 2.Nesil kullanıcı yorumları resim

Daihatsu Sirion ilanları

Daihatsu Sirion için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Daihatsu Sirion ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Daihatsu Sirion kullananlar tarafından oluşturulan Daihatsu Sirion kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Daihatsu Sirion yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Daihatsu Sirion nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Daihatsu Sirion kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Daihatsu Sirion şikayetlerini ve sorularını içerir.